Antena Căutare

SE VINDE! 195.000 de dolari pentru costumul lui Charlie Chaplin! Cine dă mai mult? FOTO

Purtat în filmul “Little tramp”, costumul lui Chaplin care l-a transformat din vagabond în gentleman a fost scos la vânzare pe un site de suveniruri, pentru 195.000 de dolari.

Purtat în filmul “Little tramp”, costumul lui Chaplin care l-a transformat din vagabond în gentleman a fost scos la vânzare pe un site de suveniruri, pentru 195.000 de dolari.

Datorită interpretarii maiestuoase, costumul ,pălăria, bastonul și pantofii au ajuns cunoscute în lumea întreagă, iar valoarea lor crește și pentru că au fost primite de la actorul scoțian Billie Ritchie, care își desăvârșise rolul “vagabondului” în câteva filme mute. Autenticitatea articolelor este dovedită prin documente legalizate.

Rolul de ‘’vagabond’’ l-a făcut celebru pe Charlie Chaplin, un personaj care a avut notorietate și pe plan internațional, jucând același rol în mai multe filme, inclusiv în Viață de câine/ A Dog’s Life”. A fost creat '’ la întâmplare, într-o zi ploioasă’’, cum ar spune Chaplin, în studiourile Keystone și a apărut pentru prima dată prima dată într-un lungmetraj, în productia cinematografică Kid Auto Races at Venice” și pentru ultima oară în Modern Times” din 1936.

Charles Spencer Chaplin va rămâne unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul al XX-lea. Născut la Londra, în 1889, a început să joace din adolescență în musicaluri, în cartierul londonez Soho, apoi a devenit actor de film.

Sursa: contactmusic.com

L-au adunat cu șpaclul! Un SOLDAT RUS a fost călcat, pe CAP, de un TAB! S-a ridicat și a mers ca o broască... Îşi pun viaţa în pericol, de bunăvoie! O familie din Brazilia trăieşte în casă cu UN TIGRU IMENS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x