Antena Căutare

Secta din Rusia: Vladimir Putin, reincarnarea Sfantului Pavel

O secta din Rusia, din regiunea Nijni-Novgorod, il venereaza pe premierul rus, Vladimir Putin. Mai mult decat atat, acestia considera ca fostul presedinte este reincarnarea Sfantului Apostol Pavel, conform cotidianului Sobesednik.

Nu se precizeaza cati membri sunt in aceasta secta si nici modul in care functioneaza aceasta, dar membrii sai sunt convinsi ca: "Vladimir Putin, care intr-o viata anterioara era Sfantul Apostol Pavel, se lupta in prezent, alaturi de restul apostolilor reincarnati, cu Antihrist."

Reprezentantul sectei, Sora Fotina a declarat: "Potrivit Bibliei, Sfantul Apostol Pavel a fost, mai intai, un sef militar care-i persecuta pe crestini, propovaduind, ulterior, Evanghelia.

Putin a servit un timp in KGB si a facut si lucruri nu tocmai drepte. Cand a devenit presedinte, Sfantul Duh s-a pogorat, si, ca Apostolul (Pavel), el si-a condus turma cu intelepciune", a continuat aceasta.

Purtatorul de cuvant al lui Putin, Dmitri Peskov a recunoscut ca nu stia de existenta acestui grup dar a apreciat ca reprezinta o forma de recunoastere a rezultatelor muncii lui Putin de un deceniu, de cand se afla la conducerea statului.

"Este pentru prima data cand aud vorbindu-se despre existenta acestui grup religios. Acest lucru arata o foarte buna apreciere a rezultatelor muncii premierului", a spus Peskov.

Peskov a tinut totusi sa faca un mic comentariu legat de credinta membrilor sectei. "Dar vreau sa amintesc, totodata, una dintre porunci, si anume , a adaugat el, relevand ca Putin ii prefera pe "sustinatori" in locul "admiratorilor" care cad "in idolatrie".

Sursa: Antena3

Parcarea bicicletelor pe verticala, solutia inteligenta inventata de coreeni... FOTO! Elena Ceausescu, erotizata intr-o expozitie de pictura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x