Antena Căutare

Sexy pentru unii, scârboasă pentru alţii! Iată cum arată Miss Burlesque, modelul care a scandalizat Anglia!

Obişnuiţi să vedem doar modele cu trupuri trase prin inel, cu forme perfecte, atunci când dăm peste o femeie cu multe kilograme în plus, întoarcem imediat privirea.

Sexy pentru unii, scârboasă pentru alţii! Iată cum arată Miss Burlesque, modelul care a scandalizat Anglia! Galerie
Miss Burlesque 2013: Charlene Taylor | www.mirror.co.uk

Obişnuiţi să vedem doar modele cu trupuri trase prin inel, cu forme perfecte, atunci când dăm peste o femeie cu multe kilograme în plus, întoarcem imediat privirea.

Charlene Taylor, o femeie de 26 de ani, din Anglia, oferă spectacole incendiare la bară, în cluburile de noapte. Chiar dacă are 89 de kilograme, se simte foarte bine în pielea ei. "După fiecare show, oamenii vin la mine şi îmi spun cât de frumos este să vadă o femeie grasă dansând", povesteşte Charlene.

Pasiunea pentru scenă a descoperit-o în urmă cu un an, datorită unei... despărţiri. A fost părăsită de iubit şi, pentru a nu intra în depresie, prietenii şi familia au sfătuit-o să îşi ocupe timpul cu lecţii de dans.

Uşor, uşor, i-a crescut încrederea în sine şi a început să se considere o femeie foarte sexy. În octombrie 2013, a ieşit câştigătoare dintre 50 de concurente şi a reuşit să obţină titlul de Miss Burlesque.


A dus tatuajul la un alt nivel! Nu o să-ţi vină să crezi ce şi-a făcut pe faţă!... VIDEO! Un rechin a murit după ce s-a înecat cu un leu de mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x