Antena Căutare

SFÂȘIETOR! Scrisoarea publică a unei mame: "Ajutor, vreau să îmi abandonez soţul şi fetiţa, pe care NU O IUBESC"

"Acum patru ani am rămas însărcinată. Nu am vrut niciodată copii şi aş fi vrut să fac o întrerupere de sarcină, dar soţul meu m-a convins să păstrăm copilul", a scris tânăra psihologului Emily Yoffe, de la Slate.com.

"Acum patru ani am rămas însărcinată. Nu am vrut niciodată copii şi aş fi vrut să fac o întrerupere de sarcină, dar soţul meu m-a convins să păstrăm copilul", a scris tânăra psihologului Emily Yoffe, de la Slate.com.

"Soţul meu mi-a spus că voi gândi altfel despre copilul nostru. Nu a fost aşa. Mă bucur că soţul meu s-a ataşat aşa de mult de fiica noastră, pentru că nu îi doresc răul, dar nu o iubesc. Pentru că nu doream să stau cu ea, am petrecut mai mult timp la muncă. Asta mi-a adus o mărire de salariu şi o promovare, care implică însă un transfer la 1500 de kilometri distanţă. Am acceptat imediat şi acum caut o metodă de a-i spune asta soţului meu. Aveţi un sfat?".

Răspunsul psihologului a fost acesta: "Aceasta este o scrisoare tristă şi arată ce se întâmplă atunci când o femeie este "convinsă" să accepte copilul. Trebuie să admiţi totuşi că, în vreme ce soţul tău te-a convins să păstraţi copilul, alegerea finală a fost a ta. În acelaşi timp, nu pare că îţi iubeşti nici soţul foarte mult, din moment ce ai acceptat să te muţi la 1500 de kilometri distanţă fără să iei în calcul o discuţie cu el. Cred că nu te mai afli în acest mariaj, că nu ai fost niciodată croită pentru a fi mamă şi că trebuie să ai curajul să vorbeşti despre divorţ".

Credeți că a ajutat-o sfatul psihologului? Voi ați fost vreodată în astfel de situații disperate?

Lecția pe care le-a dat-o un biciclist unor POLITIȘTI care parcaseră neregulamentar: "Ați auzit de puterea exemplul... Taurii își recunosc, în sfârșit, greșelile în relația voastră. Ce urmează? Horoscopul pentru dragoste, în săptămâna 13-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x