Antena Căutare

Sfântul Agobard despre extratereștrii! Povestirile sunt cu adevărat șocante! Misterul ce a zguduit Biserica!

Agobard din Lyon a fost un arhiepiscop din Spania secolului al VIII-lea. Ulterior, acest a devenit sfânt, iar scrierile sale au rămas în atenția istoricilor.

Agobard din Lyon a fost un arhiepiscop din Spania secolului al VIII-lea. Ulterior, acest a devenit sfânt, iar scrierile sale au rămas în atenția istoricilor.

Totuși, într-una din operele sale, acesta a vorbit despre o întâmplare stranie, în jurul căreia încă mai plutește misterul. Agobard a descris niște ființe ce au coborât din cer. Mai mult decât atât, se pare că aceste ființe extraterestre ce zburau prin aer au ținut captive mai multe persoane.

În cartea „De Grandine et Tonitruis”, Agobard a povestit cum localnicii vorbeau tot mai des despre oameni „aerieni” ce coborau din cer pentru a le fura recoltele. Mai mult decât atât, oamenii ținuți captivi de presupușii extratereștrii au povestit că au fost luați de bizarele creaturi și purtați în văzduh, prin locuri pe care nu le mai văzuseră vreodată.

„Dacă nu era Gheorghe, noi nu aveam turnul Eiffel”! Cel mai cunoscut simbol din lume poartă amprenta unui ROMÂN! Uite de... Fecioara Maria i s-a arătat și a pus-o să facă asta! A murit acum 136 de ani, dar arată LA FEL! Minunea dumnezeiască din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x