Antena Căutare

SFINȚII îți dau LIKE pe Facebook? Atunci Dumnezeu ți-a pus mâna în cap! Află cine stă în spatele ''divinității''

Dacă Sfintii îţi dau share pe Facebook, nu înseamnă că Dumnezeu ţi-a pus mâna-n cap.Ci doar că sunteţi prieteni. Virtuali. Poţi să distribui starea lor, pozele sau informaţiile.

Dacă Sfintii îţi dau share pe Facebook, nu înseamnă că Dumnezeu ţi-a pus mâna-n cap.Ci doar că sunteţi prieteni. Virtuali. Poţi să distribui starea lor, pozele sau informaţiile.


Un status de genul:"ai distribuit starea Sfântului Nectarie, provoacă, înainte de toate, zâmbete. Şi totuşi, sfinţii nu sunt numai în ceruri, ci şi pe timeline.''' Diverse agenţii de ştiri sau bloguri se folosesc de numele lor pentru a-şi face trafic pe site-urile lor sau pur şi simplu pentru a se face cunoscuţi.
Şi, cum românii sunt credincioşi, sfinţii nu duc lipsă de popularitate şi adună mii de like-uri. Nu. Nu mai e nimeni în cer. Lumea e în vacanţă. Sfinţii s-au mutat pe net. Fac minuni on line. Sfântul Nectarie, Sfântul Ioan Rusul sau chiar Dumnezeu au conturi de facebook care mai de care mai accesate.


Şi dacă alt mod de-a vorbi cu Divinitatea nu-i, Facebook-ul poate fi calea. Dai like la postările sfinţilor din online şi aştepţi ca ei să-ţi trimită poze cu raiul, că la Iad nu visează nimeni. Totuşi sfinţii virtuali au acaparat mii de naivi, care nu ştiu că sfântul din online e de fapt un fiu al Domnului, lacom de bani.


Sunt nişte mici excroci sentimentali pe tema religioasă, care încearcă să ne mai fure câte un click. Oamenii de bună credinţă dau like la aceste pagini, după care sunt invitaţi să viziteze portaluri de ştiri sau alte site-uri. Iar orice like se transformă în lei pentru cel ce se dă sfânt pe internet.

Una dintre cele mai populare este Sf Nectarie, care are şi site ataşat. Mai marii bisericii ştiu că au concurenţă on-line. Dar n-au ce face. Speră într-o minune făcută de sfinţii adevăraţi. Biserica Ortodoxă Română, nu are conturi pe facebook. Pe pagina oficială apar întotdeauna date de contact precise, de exemplu adresa bisericii cu numele preoţilor, adrese de contact.


Aşa că, mare atenţie. Sfinţii virtuali sunt de fapt escroci degrabă iubitori de arginţi.

Iți place să stai cu picioarele pe birou? Există o ''scuză'' pentru asta!... VIDEO: Aparenţele înşală! Juri că e o puştoaică sexy, însă ascunde un secret surprinzător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x