Antena Căutare

Și se dau de-a dura ca o barabulă! Un clip cu pui de urs panda care se rostogolesc în joacă a devenit VIRAL pe internet!

Chef de joacă, răsfăț, bucurie: cam așa poate fi tradus ”vibe”-ul pe care câțiva pui de urs panda dintr-o grădină zoologică din Coreea de Sud îl transmit. Micuții, dolofani și drăgălași, se rostogolesc și par fericiți. În plus, îngrijitorii le intră în voie și... le intră în voie.

Clipul a devenit viral pe internet, sute de mii de internauți au urmărit joaca micuților panda și s-au topit de dragul lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iar reacțiile au fost pe măsură! ”Dragii de ei, cât pot fi de adorabili, i-aș adopta pe toți dacă aș putea!”, ”Parcă e o joacă de copii fericiți!”, ”Câtă bucurie îmi transmit acești ursuleți!”, au fost numai câteva dintre comentarii.

Voi ce părere aveți?

Aşa ceva nu s-a mai văzut. Nunta mirilor din Armenia a ieșit din tipare. Petrecerea a avut loc la un castel. Imagini spe... E pur și simplu viral! Cum ar arăta prințesele Disney în 2017. Tu cine ai vrea să fii?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x