Antena Căutare

Și tu ești singur(ă)? Rugăciunea-minune pentru căsătorie care te ajută să-ți faci o familie. EFECT GARANTAT!

Orice femeie visează la o iubire ca-n povești, o jumătate care să o completeze și alături de care să lupte pentru visurile cele mai mărețe.

Orice femeie visează la o iubire ca-n povești, o jumătate care să o completeze și alături de care să lupte pentru visurile cele mai mărețe.

Lucrurile stau la fel și pentru bărbați. Însă, nu de puține ori, ajungem să fim singuri, după relații eșuate sau certuri care au pus capac unei căsătorii. Această rugăciune te va ajuta să îți descoperi adevărata iubire, alături de care să îți întemeiezi o familie:

Rugăciune pentru căsătorie

Rostește această rugăciune în fiecare seară, înainte de culcare, și ai încredere că singurătatea ta va lua sfârșit curând. Nu renunța la rostirea rugăciunii nici măcar în momentele în care te simți descurajată, iar perseverența și dorința sinceră îți vor fi răsplătite pe deplin.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adăuga vouă“, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii.

În mâinile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevărată. Știind aceasta, având dorința de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.”


Da, ai auzit bine! A fost inventat LEMNUL TRANSPARENT! Cum a fost posibil aşa ceva şi când va înlocui sticla de la feres... Ai acest obiect în casă? Vei putea primi peste 20.000 de dolari, pe loc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x