Antena Căutare

Şi-a deconectat SOŢIA de la APARATE pentru a scăpa de CHIN! Ce a urmat a ŞOCAT pe toată lumea

A căzut pe scări şi s-a lovit atât de puternic la cap încât viaţa îi era menţinută doar artificial. Asigurat de medici că nu mai există nicio şansă, soţul femeii şi-a dat acceptul pentru deconectarea de la aparate şi confirmarea decesului în următoarele minute

A căzut pe scări şi s-a lovit atât de puternic la cap încât viaţa îi era menţinută doar artificial. Asigurat de medici că nu mai există nicio şansă, soţul femeii şi-a dat acceptul pentru deconectarea de la aparate şi confirmarea decesului în următoarele minute.

Bărbatul de 65 de ani a plecat acasă, în West Bromwich, şi a început să facă toate pregătirile, asta în timp ce medicii trebuiau să-i pregătească soţia pentru călătoria de Dincolo.

Numai că, după trei zile de aşteptare, în momentul în care a sunat la spital să vadă dacă poate lua trupul neînsufleţit, bărbatul a avut un şoc! Medicii i-au transmis că femeia încă trăieşte!

Minunea n-a mai durat mult, iar la câteva ore după ce a apucat să afle că jumătatea lui a trăit în toate aceste zile aceasta şi-a dat, cu adevărat, ultima suflare!

Atenție, imagini ȘOCANTE! Cei care l-au găsit, au rămas MARCAȚI pe viață: Cum arată cadavrul unui bărbat, dezgropat după... Imagini care par desprinse din filmele de GROAZĂ! Făceau plajă, când un val APOCALIPTIC a apărut de nicăieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x