Antena Căutare

Și-a desenat bube peste tot, ca să scape de un test, dar a regretat amarnic - Foto

O fetiță în vârstă de 6 ani și-a desenat bube pe față și pe restul corpului, ca să scape de un test, pretinzând că are varicelă, dar și-a regretat imediat ghidușia.

O fetiță în vârstă de 6 ani și-a desenat bube pe față și pe restul corpului, ca să scape de un test, pretinzând că are varicelă, dar și-a regretat imediat ghidușia.

Lily Schooley, din comitatul ceremonial englez Cornwall, a luat decizia de a-și desena bube din cap până în picioare după ce a observat că mai mulți colegi de-ai ei au lipsit de la școală, motivând că sunt bolnavi de varicelă.

Cum avea un test dificil de dat în următoarea zi de școală, fetiței i-a venit o idee „genială”. I-a cerut mamei ei un pix roșu, de care avea nevoie „la teme”. Zece minute mai târziu, serioasă, i-a arătat mamei ei „ce bube i-au apărut”.

Părinții micuței i-au intrat în joc și au informat-o că trebuie să meargă de urgență la spital. Când a auzit asta, fetița a dat fuga în baie, ca să se „vindece miraculos”. Doar că nu i-a mers.

Bubele nu dispăreau nicicum, deoarece fetița folosise, de fapt, un marker roșu permanent. În ziua următoare, fetița a fost nevoită să își convingă colegii că nu este bolnavă.

Secretul din Biblie s-a aflat! Cum arată Diavolul de fapt și ce semnificație are numărul 666!... „Grivei” are 37 de ani, este manager, poartă o blană de 2.000 de euro și latră la oameni: „Nu am simțit niciodată că sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x