Antena Căutare

Și-a dorit ca fiul ei să moară, imediat după ce l-a născut. Avea o tumoră imensă în mijlocul feței! Medicii i-au reconstruit nasul dintr-un deget de la picior

Un scriitor din Australia care s-a născut cu o tumoră uriaşă pe faţă şi picioarele strâmbe a povestit cum mama sa l-a considerat urât şi s-a aflat la un pas de a fi renegat de către familie din această cauză.

Robert Hoge, un scriitor din Australia care s-a născut cu o tumoră uriaşă pe faţă şi picioarele strâmbe a povestit cum mama sa l-a considerat urât şi s-a aflat la un pas de a fi renegat de către familie din această cauză.

Din cauza şocului suferit, cea care îi dăduse viaţa a refuzat timp de o săptămână să îl privească şi să aibă grijă de el. Ba mai mult, şi-a fi dorit ca băiatul să moară, lucru pe care l-a recunoscut mai târziu, după ce deja se obişnuise cu ideea şi îşi acceptase băiatul cu înfăţişarea sa ciudata.

"Mi-aş dori să plece sau să moară sau ceva....", scria aceasta în jurnalul său, potrivit spuselor lui Robert.

Însă, după ce au stat de vorbă, părinţii au decis să îl aducă acasă, lângă ceilalţi patru fraţii ai săi. Mai târziu, medicii chirurgi au reuşit să îi îndepărteze tumora şi i-au costruit un nas nou dintr-un deget de la picior, iar picioarele au fost atât de afectatr încât i-au fost amputate.

"Le-am spus medicilor că nu-l mai vreau. Nu voiam sub nicio formă să-l mai iau acasă", spune mama bărbatului, potrivit dailymail.co.uk.

Robert mărturiseşte că deşi într-un final a început să-l viziteze în spital, aceasta s-a confesat surorii sale: "Este atât de urât!"

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă extrem de grea de la naştere şi până la maturitate, Robert nu îi poartă pică mamei sale şi susţine că nu s-a simţit rănit de aceasta. Ba mai mult, le este recunoscător părinţilor pentru sinceritate lor. Iar de acest lucru şi-a dat seama abia la vârsta de 30 de ani, după ce a devenit tată. Atunci a înțeles ce a simţit mama lui.

Robert Hoge şi-a scris povestea în cartea "Ugly" (Urât). Un fragment intitulat "Cinci lucruri pe care le-am învăţat despre ce înseamnă să fii urât", a devenit imediat viral. Acesta mărturisea:

" 1. Urâţenia nu înseamnă absenta frumuseţii.

2. Putem conştientiza aspectul diferit al unei persoane, însă fără a asocia acea persoană cu defectele lui.

3. Frumuseţea este o noţiune infinită, iar standardele frumuseţii sunt într-o continuă schimbare

4. Copiii sunt cei mai vulnerabili când vine vorba de frumuseţe şi aspect diferit. Fiţi cât mai sinceri, dar totodată învăţaţi-i să se iubească pentru ceea ce sunt

5. Urâţenia mea constituie o mare parte din ceea ce sunt eu"

”Indiferent de ce mănânci, rezultatul e același!” Toaleta publică din aur masiv de 18 karake pe care oricine o poate fol... Intact Media Academy începe o nouă serie de cursuri de Prezentator TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x