Antena Căutare

Sibiul se mândrește cu cel mai frumos castan! Un copac în formă de inimă a devenit vedeta internetului

Un copac cu coroana sub formă de inimă de pe strada Constantin Noica din Sibiu a devenit viral pe Internet, mai ales după ce fotografia sa a apărut pe rețelele de socializare, însă locatarii acestei străzi habar nu au că în acest an castanul pe lângă trec zilnic are crengile crescute în formă de inimă, relatează corespondentul AGERPRES.

Sibiul se mândrește cu cel mai frumos castan! Un copac în formă de inimă a devenit vedeta internetului Galerie
| Agerpres

Un copac cu coroana sub formă de inimă de pe strada Constantin Noica din Sibiu a devenit viral pe Internet, mai ales după ce fotografia sa a apărut pe rețelele de socializare, însă locatarii acestei străzi habar nu au că în acest an castanul pe lângă trec zilnic are crengile crescute în formă de inimă, relatează Agerpres.

Potrivit sursei citate, copacul vechi de câțiva ani nu a arătat în formă de inimă până acum. În această primăvară, muncitorii de la Primărie au tuns copacul în așa fel încât cele două ramuri principale să ocolească firele de curent. Nici acești muncitori habar nu au avut că cele două ramuri vor ajunge să se unească, formând o inimă, iar prin mijlocul ei vor trece firele de curent electric.

"Acest arbore a fost toaletat, iar în urma toaletării a rezultat această formă. Nu a fost intenția muncitorilor de a crea această formă", a explicat miercuri, pentru AGERPRES, Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Locuitorii de pe strada cu copacul în formă de inimă nici nu au băgat de seamă cum a crescut în acest an castanul din fața casei lor.

"Inima s-a făcut singura, craca asta au tăiat-o pentru că trec firele. De aia au trebuit să taie ce era în mijloc. Pare a inimă, dar nu au gândit-o, au nimerit-o. Nici nouă nu ne-a trecut prin cap să vedem așa ceva. De azi încolo o să ne uităm", mărturisește sibianca care locuiește la casa cu numărul zece, în fața căreia este castanul în formă de inimă.

Nativi din Fecioarā, sunteţi într-o formă excelentă, iar banii vin din toate direcțiile! Horoscopul zilei de joi, 19 mai... Și-au făcut o poză în mare, fără să știe ce se află în spatele lor. Ar fi putut să moară pe loc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x