Antena Căutare

Singurul băiat din lume care poate avea doi bunici președinți SUA! Micul Aidan ar putea face primii pași la Casa Albă

Chelsea Clinton, singura fiică a candidatei la Casa Albă Hillary Clinton și a fostului președinte american Bill Clinton, a devenit de curând mămica unui băiețel, Aidan. Din mariajul cu bancherul Marc Mezvinsky, tânăra de 36 de ani mai are o fetiță de doi anișori, Charlotte.

Chelsea Clinton, singura fiică a candidatei la Casa Albă Hillary Clinton și a fostului președinte american Bill Clinton, a devenit de curând mămica unui băiețel, Aidan. Din mariajul cu bancherul Marc Mezvinsky, tânăra de 36 de ani mai are o fetiță de doi anișori, Charlotte.

Dacă Hillary Clinton va reuși să câștige alegerile prezidențiale, Aidan și Charlotte vor deveni primii copii din lumea întreagă cu ambii bunici președinți ai Statelor Unite ale Americii. Astfel, cei doi micuți ar putea să-și petreacă copilăria la Casa Albă, asemeni mamei lor. Nou-născutul Aidan ar putea chiar să facă primii pași în Biroul Oval al bunicii materne.

18 iunie 2016: ziua în care s-a născut Aidan Clinton Mezvinsky

După o sarcină nu lipsită de complicații, Chelsea Clinton și-a văzut visul împlinit: nașterea celui de-al doilea copil, un frățior pentru micuța Charlotte. Dacă prima dată, mămica a preferat discreția, de data asta apariția pe lume a lui Aidan a fost intens mediatizată.

Fotografii l-au pozat pe micuț imediat după ce mama lui a părăsit maternitatea, și atât părinții, cât și bunicii au postat imediat pe paginile lor oficiale imagini cu nou-născutul.

Apariția unui nou membru în familia Clinton are loc cu cinci luni înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie, la care participă Hillary Clinton, pe care Chelsea o descrie mereu ca fiind "eroul" său.

O mămică copleștă de recunoștință

"Marc și cu mine suntem copleșiți de recunoștință și iubire acum când sărbătorim nașterea fiului nostru, Aidan", a scris Chelsea Clinton pe Twitter, la numai câteva ore după naștere. Apoi ea a adresat mai multe mulțumiri medicilor și asistentelor de la Lenox Hill Hospital, clinica din New York unde i-a născut pe ambii copii. De asemenea, și Hillary Clinton s-a pozat cu nepoțelul și soțul, iar fotografia a devenit virală în mediul virtual.

Absolventă a universităților Stanford, Oxford și Columbia, Chelsea Clinton a avut funcția de consultat și a cochetat cu jurnalismul. Ea locuiește în prezent la New York și este vicepreședinte al Fundației Clinton, o organizație de caritate care se concentrează, printre altele, pe probleme de sănătate la nivel mondial.

Leonel: nepotul lui Maradona și fiul lui Kun Aguero, nășit de legendarul Messi

Aidan și Charlotte Clinton Mezvinsky nu sunt singurii bebeluși născuți în familii celebre, desigur exceptându-le pe cele regale. De exemplu, Leonel, un băiețel de șapte ani este „înrudit” cu legende vii ale fotbalului internațional.

Este nepotul uriașului Diego Armando Maradona, fiul lui Kun Aguero, atacant al Manchester City și fost jucător la Atletico Madrid, iar lista nu se oprește aici. Micuțul a fost nășit, ba chiar botezat de nimeni altul decât Lionel Messi, bun prieten cu Aguero.

Cum era de așteptat, micuțul este pasionat de fotbal, ceea ce demonstrează încă o dată că așchia nu are cum să sară prea departe de trunchiul unei familii pentru care acest sport este divinizat.

Jaz Elle și Jaden Gil Agassi: doi copii născuți din doi campioni

Din povestea de dragoste a lui Steffi Graf și Andre Agassi, lideri mondiali în tenisul profesionist, s-au născut doi copii adorabili. Jaden Gil are acum 14 ani, este un daolescent care a moștenit frumusețea tatălui și pasiunea ambilor părinți pentru sportul alb.

Sora lui, Jaz Elle, a împlinit 12 ani, e leit mama ei și, cum era de așteptat, nimic nu a putut să o țină departe de terenul de tenis. Este prematur să spunem dacă cei doi frați vor egala performanțele părinților lor, cert este că ambii sunt pasionați de sport. În plus, sunt norocoși să se fi născut într-o familie celebră și unită, departe de orice scandaluri, separări sau intrigi.

Dacă în trecut, familia Agassi era urmărită peste tot de fotojurnaliști, iar cei doi copii făceau în special deliciul presei germane și americane, după de au mai crescut, juniorilor Agassi a început să li se respecte dreptul la o copilărie și adolescență discrete.

Milan și Sasha Piqué: născuți din „combinația” dintre muzică și fotbal

Din doi părinți celebri, bogați și talentați, celebra cântăreață de origine columbiană Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Piqué, nu puteau să iasă decât doi copii reușiți.

În 2013, cei doi anunțau venirea pe lume a lui Milan, ca anul trecut, micuțul Sasha să reîntregească celebra familie. În cazul ambelor nașteri, părinții au angajat o armată de gărzi de corp. În plus, pentru aceste evenimente au fost rezervate un întreg etaj al unui spital, pentru a se asigura intimitatea dorită de celebra artistă.

Fără a face parte din familii încoronate, Aidan și Charlotte Clinton Mezvinsky, Leonel Aguero, Jaz Elle și Jaden Gil Agassi, Milan și Sasha Piqué au venit pe lume în familii care uneori sunt mai celebre decât cele care aparțin de o Casă Regală anume. Ei reprezintă o generație pe cât de norocoasă, pe atât de supusă unei presiuni mediatice uriașe: toată lumea așteaptă de la acești micuți să-și egaleze, dacă nu să-și depășească, părinții sau bunicii.

Viitorul ne va arăta dacă vor reuși sau nu!

Fotograful a început să plângă după ce a a aflat povestea băiețelului pozat: „S-a întors de la joacă și casa lui nu mai ... Există și ouă lungi, în cazul în care nu știai! Și le poți face chiar la tine acasă, în câteva minute! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x