Antena Căutare

Șocant! Un nou virus lasă orașe întregi fără curent!

S-a discutat intens despre faptul că atacurile viitorului vor gravita în jurul unor arme cibernetice, iar CrashOverride pare a fi primul instrument din acest război

S-a discutat intens despre faptul că atacurile viitorului vor gravita în jurul unor arme cibernetice, iar CrashOverride pare a fi primul instrument din acest război.

Rusia și Statele Unite au la dispoziție unele dintre cele mai periculoase arsenale din lume. Multe dintre echipamentele și armamentele respective nu vor fi făcute publice probabil niciodată. Se întâmplă însă ca uneori să ajungă online detalii despre o posibilă armă cu posibile consecințe dezastruoase.

Un grup de cercetători americani pretind că hackerii ruși aliați guvernului de la Kremlin au dezvoltat un malware periculos ce poate dezafecta linii de înaltă tensiune. Dacă informația se dovedește a fi adevărată, această formă de atac s-ar putea dovedi ca fiind cea mai periculoasă pe termen lung, deoarece va avea un impact direct asupra vieții persoanelor care locuiesc în SUA.

Malware-ul a fost denumit CrashOverride și se pare că a depășit de mult timp stadiul de proiect. Conform cercetătorilor, unealta cibernetică a fost deja folosită în luna decembrie a anului trecut pentru a întrerupe alimentarea cu energie electrică în Ucraina. La momentul respectiv, hackerii au reușit să lase fără curent aproape un sfert din populația Kievului – capitala Ucrainei.

Află mai multe despre virusul care distruge rețeaua electrică a orașelor.

Oamenii vor putea locui într-un zgârie-nori ce plutește în spațiu și înconjoară Pământul!... L-a ”iubit” din prima zi! Prințesa Diana a vrut să-și taie venele cu lama după luna de miere cu Charles! ”Aveam un cuțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x