Antena Căutare

Soția a filmat pe ascuns ce poate să facă soțul ei, chiar în timp ce mănâncă pizza! Unii i-au zis să divorțeze

O femeie și-a filmat pe ascuns soțul, ca să arate ce obișnuiește acesta să facă în timp ce mănâncă felii de pizza. Când au văzut despre ce este vorba, mulți au rămas cu gura căscată. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagini cu sotul care mananca pizza Galerie
Mulți dintre cei care au văzut imaginile cu soțul au fost uimiți | reddit u/DaddyRavioli

Se spune că orice persoană are cel puțin un obicei bizar în viața de zi cu zi. Totuși, o femeie și-a filmat soțul și a dezvăluit ce obișnuiește acesta să facă, atunci când mănâncă pizza. Când au văzut despre ce este vorba, oameni din întreaga lume s-au „scandalizat”.

Soția a filmat ce obișnuiește să facă soțul ei, în timp ce mănâncă pizza. Imaginile au devenit virale

Cu siguranță ai auzit de situații în care anumite persoane care preferă să facă tot felul de combinații alimentare neobișnuite. Totuși, oameni din întreaga lume au fost bulversați și s-au declarant „scandalizați” atunci când au descoperit ce poate să facă un bărbat atunci când mănâncă pizza.

Citește și: De ce este bine să eviți să consumi pizza congelată. La ce probleme de sănătate te expui

Sătulă să tot încerce să-l convingă să renunțe la acest obicei bizar, soția omului a pus într-o zi mâna pe telefon și l-a filmat pe partenerul ei „în acțiune”! Imaginile cu neobișnuitul obicei au fost apoi publicate pe celebra platformă Reddit și acestea au devenit virale într-un timp extrem de scurt. Nu puțini au fost cei care au fost mai mult decât surprinși de ce face omul atunci când mănâncă pizza.

În imagini se poate vedea cum bărbatul stă în picioare lângă chiuvetă pentru a putea uda feliile de pizza, înainte să muște din ele cu poftă. Așa cum era de așteptat, acest obicei bizar i-a „scandalizat” pe mulți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„În facultate, soțul meu și cu mine mâncam des pizza. Fiindcă feliile erau prea fierbinți, a descoperit această metodă de-a le pune sub jetul de apă ca să se răcească mai repede. A spus că asta nu schimbă cu nimic gustul și că pizza e la fel de bună”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: De ce pizza este rotundă, dar este ambalată într-o cutie pătrată de carton. Explicația pe care nu mulți o știu

Aceasta a spus că uitase de acest obicei bizar al soțului ei până în ziua în care l-a prins iar făcând asta. L-a filmat și a publicat totul pe internet, iar imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Unii, în glumă, i-au zis chiar să divorțeze!

„Face asta chiar acum, în chiuveta de la bucătărie. Mi-a amintit de facultate. A spus că e bună pizza și să nu are pic de rușine cu gestul său”, a mai completat soția.

„Mergi la un preot, sigur are ceva necurat soțul tău”, „Îmi pare rău să știu că veți divorța”, „Divorțează, nu faceți copii, nu trebuie să fie mai mulți cu acest obicei”, „Eu chem poliția”, iată doar o parte din glumele făcute de internauți, după ce au descoperit ce obișnuiește soțul să facă în timp ce mănâncă pizza.

Cum să speli prosoapele ca să fie moi și pufoase. Trucuri ca să le cureți eficient și să scapi de mirosul neplăcut... Bărbatul care susține că a fost răpit de extratereștri de 60 de ori. Cum arată desenul cu care britanicul vrea să convin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x