Antena Căutare

Soția sa este cea mai bună terapie a lui. A renunțat la job și stă alături de el 10 ore, în fiecare zi. După ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă, el a renăscut

Un grav accident de mașină a umbrit fericirea unui cuplu care trăia o frumoasă poveste de dagoste. Printr-un miracol, el învață din nou să meargă și să vorbeacă. Minunea este chiar soția lui.

Un grav accident de mașină a umbrit fericirea unui cuplu care trăia o frumoasă poveste de dagoste. Printr-un miracol, el învață din nou să meargă și să vorbeacă. Minunea este chiar soția lui.

Jonathan Grant a fost soldatul unității militare „Pușcașii Marini”. În martie 2017 a fost implicat într-un accident rutier grav în statul Virginia din SUA. A suferit un traumatism cerebral și a stat 2 luni în comă.

Soția lui Laura nu s-a mișcat, de atunci, de la căpătâiul lui. Jonathan avea șanse mici de recuperare, iar medicii se așteptau la ce e mai rău. În luna mai, Jonathan s-a trezit, însă era paralizat și nu putea vorbi.

Soția lui și-a dat demisia din poziția de instructor la Pilates, la 32 de ani, pentru a avea grijă de el. A renunțat la tot pentru a-l ajuta pe soțul ei să își revină. De atunci, exersează împreună cu el 10 ore pe zi.

Încet, încet, bărbatul începe să își revină. Nu va mai putea profesa niciodată, însă cel mai important este să se recupereze, măcar să poată merge și vorbi din nou.

Când plec seara de la spital, mă gândesc doar la faptul că îmi este dor de soțul meu”, mărturisește Laura.

Povestea parcă desprinsă din filme a înduioșat o lume întreagă.

Au crezut că e cea mai mare descoperire din toate timpurile! S-au uitat mai atent și au aflat secretul Pământului!... Surpriză uriașă pentru un fermier! A văzut un ou neobișnuit de mare și a vrut să-l gătească! Ce a găsit bărbatul înăuntr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x