Antena Căutare

Știa că va muri de cancer înainte de nunta fiicei ei, așa că i-a lăsat un mesaj pe pantofii de mireasă! „Când l-am citit, mi s-a tăiat respirația” - Foto

O mamă care știa că va muri înainte de nunta fiicei ei i-a lăsat acesteia un mesaj emoționant imprimat pe tălpile pantofilor ei de mireasă. Când a descoperit mesajul, tânăra a izbucnit în plâns.  

O mamă care știa că va muri înainte de nunta fiicei ei i-a lăsat acesteia un mesaj emoționant imprimat pe tălpile pantofilor ei de mireasă. Când a descoperit mesajul, tânăra a izbucnit în plâns.

Mama miresei Emma Lett a murit în nul 2017, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni. Ea știa că va muri înainte de ziua cea mare a fiicei ei.

Sâmbătă, în ziua nunții, Emma Lett a primit în dar o pereche de pantofi de mireasă, pe tălpile cărora a descoperit un mesaj pe care i l-a lăsat mama ei defunctă.

„Mi-am dorit să ai un dar de la mine în ziua nunții tale. Pantofii tăi de nuntă sunt darul meu pentru tine. Sper să ai o zi magică. Multă iubire și îmbrățișări mari. Mama”, a fost mesajul pe care i l-a lăsat femeia fiicei ei.

„A fost dificil să organizez nunta fără ea. Logodnicul meu a știut că ea mi-a făcut această surpriză, dar pentru mine a fost un șoc. Am început să plâng și mi s-a tăiat respirația. Nici nu am mai putut vorbi”, a spus mireasa.

Mama ei a scris scrisori pentru toți membrii familiei ei înainte de a muri, dar nu și pentru Emma. „Nu a mai avut timp, așa că acești pantofi sunt speciali pentru mine”, a spus ea.

Laserul de la Măgurele a atins cea mai mare putere din lume. Cum va ajuta oamenii... Încearcă să nu râzi! Și-a înscenat o tâlhărie în scara blocului, de teama soţiei! Femeia a descoperit adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x