Antena Căutare

ȘTIREA ANULUI. Din categoria viața bate filmul... de comedie: Doi români din Italia au furat o maşină de Poliţie cu tot cu poliţist

Dacă nu am fi discutat despre un caz real, probabil scenariul ar fi fost demn de vreo comedie premiată la Oscar. 2017, doi români, "la muncă" în Italia.  

Dacă nu am fi discutat despre un caz real, probabil scenariul ar fi fost demn de vreo comedie premiată la Oscar. 2017, doi români, "la muncă" în Italia.

Nici bine nu au pus piciorul pe meleagurile italiene, că s-au şi apucat de treabă. Prima ţintă: o maşină de poliţie. Da, da, nu e nicio glumă. Cei doi bărbaţi au încercat să fugă cu duba poliţie, pe care nu se aflau însemne oficiale, dar în care un poliţist îşi făcea datoria, potrivit Il Piccolo, citat de adevarul.ro.

Omul încerca să fileze o reţea de traficanţi de droguri, când românaşii noştri au dat buzna. Fericiţi nevoie mare că uşa s-a deschis (pentru că urmăreau de multă vreme maşina), au apelat la trucurile din filmele de acţiune, în care eroii fură maşini, pornindu-le de la firele din bord (totul într-un scop nobil. În film).

Bărbaţii au fost reţinuţi de poliţist şi duşi în fata magistraţilor sub acuzaţia de tentativa de furt. Aceștia abia ajunseseră în Trieste şi se îndreptau spre alt oraş, însă spaţiul liber din buzunare i-a cam încurcat. La fel şi poliţistul "furat".

VIDEO-ul care a ținut cu sufletul la gură o lume întreagă! Un fotograf a intrat în noroiul gros pentru a salva un vultur... Yoga cu ajutorul caprelor, sportul care a cucerit America. Rumegătoarele sunt puse la loc de cinste: "Nu sunt forţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x