Antena Căutare

SUA: Doi tineri au lansat o companie care ofera servicii contra mahmurelii

Faptul ca America este taramul tuturor posibilitatilor nu mai e de mult un secret. Doi americani din Boulder si-au specializat compania proprie, pentru a lansa o serie de pachete de servici care sa ajute oamenii mahmuri sa-si revina mai repede, potrivit AFP.

Astfel, compania „Hangover Helpers", infiintata de Marc Simons si Alex Vere-Nicoll, livreaza, pentru o taxa de 15 dolari, burritos si bauturi energizante la domiciliu, cu scopul de a combate durerile de cap si de a calma stomacurile sensibile.

"Oamenii ne pot suna chiar la miezul noptii, chiar in zilele de sarbatoare, atunci cand constata ca lucrurile au inceput sa le scape de sub control si au nevoie de cineva care sa le faca curat in camera, a doua zi de dimineata", a declarat Alex Verre-Nicoll.

"Insa, verific de fiecare data a doua zi de dimineata, deoarece, adeseori, ei sunt inca beti si nu-si mai amintesc ca ne-au sunat", a adaugat aceeasi sursa.

Cu toate ca in momentul de fata se inregistreaza o perioada calma in campusul universitar din Boulder, din cauza sezonului examenelor, cei doi fondatori ai companiei asigura ei insisi serviciile pentru care sunt contactati. Ei spera, ca in curand sa faca primele angajari si au marturisit ca au fost deja contactati pentru a pune bazele unei francize la nivel national.

Spania interzice guma de mestecat prea lipicioasa... Dupa 1 decembrie 1918, Romania a intrat sub semnul Varsatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x