Antena Căutare

Superstițiile după Anul Nou. Ce trebuia să faci ca să te bucuri GARANTAT de noroc în 2016

Ca să ai un an nou minunat, era musai să porți ceva roșu și ceva nou în noaptea de Revelion. De aceea, dacă ești o fire superstițioasă ori pur și simplu îți dorești un an minunat, iată de ce trebuia să ții cont.

Ca să ai un an nou minunat, era musai să porți ceva roșu și ceva nou în noaptea de Revelion. De aceea, dacă ești o fire superstițioasă ori pur și simplu îți dorești un an minunat, iată de ce trebuia să ții cont.

Nu tricota și nu spăla rufele între Crăciun și Anul Nou, iar pentru a avea noroc, agață crenguțe de vâsc în casă.

Nu agăța calendarul înainte ca noul an să înceapă și nu întoarce fila de calendar înainte ca ziua sau luna să se încheie.

Poartă în buzunare bani, iar aceștia nu-ți vor lipsi pe tot parcursul anului.

Se spune că primul om care va trece pragul în prima zi din noul an va influența tot anul. Persoanele blonde sau roșcate aduc ghinion, persoanele brunete aduc noroc.

De asemenea, prima persoană care va bate la ușă în prima zi din noul an trebuie primită. Dacă prima persoană care va intra în casă e femeie — va fi un an prost, dacă e bărbat — va fi un an norocos.

Nu trebuie să arunci nimic din casă în prima zi de an nou, nici măcar gunoiul! E bine ca ceva sau cineva să intre în casă în prima zi din Anul Nou, nu să iasă!

Este bine să faci ceva care are legătură directă cu serviciul sau ocupația specifică în prima zi a noului an pentru ca aceasta să meargă bine în Anul Nou.

Prima zi din Noul An trebuie să găsească locuința curată, iar în prima zi a anului e bine să porți haine noi.

De asemenea, e musai să-ți săruți iubitul la miezul nopții.

Așadar, câte dintre aceste superstiții ai respectat?

Revelion 2016, în jurul lumii. Imagini spectaculoase cu cerul iluminat de artificii... Galerie FOTO! De la globuri și beteală, la proiecții 3D și efecte speciale: Cele mai spectaculoase decorațiuni de Sărbăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x