Antena Căutare

Surpriză emoționantă pentru o mamă rămasă văduvă. Copiii i-au oferit în dar "râsul" tatălui lor, într-un ursuleț. Femeia a izbucnit în lacrimi (VIDEO)

Când pierzi o persoană iubită, sunt câteva lucruril mici, dar extrem de prețioase, cărora le duci dorul cel mai tare: îmbrățișările, zâmbetele, râsul omului pe care l-ai iubit.

Când pierzi o persoană iubită, sunt câteva lucruril mici, dar extrem de prețioase, cărora le duci dorul cel mai tare: îmbrățișările, zâmbetele, râsul omului pe care l-ai iubit.

De aceea, când mama lui Paola Lopez, Danira Quijada, și-a sărbătorit recent ziua de naștere, după ce cancerul i-a răpit soțul, aceasta a primit un dar neprețuit din partea fiicei sale.

Fata a știut exact ce cadou să îi ofere mamei sale. Așadar s-a gândit să-i readucă, mai aproape, o părticică din sufletul celui pe care l-a iubit enorm. Iar râsul tatălui său știa că îi va trezi emoții puternice.

A rămas fără pene, pentru tot restul vieții, însă o tânără a decis să-i ia locul mamei care a abandonat-o. Micuța Rhea, ... Ai grijă ce postezi sau ce mesaje postezi pe Facebook! Zuckerberg deschide un nou centru de "ștergere a conținutulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x