Antena Căutare

SURPRIZĂ! Și-a pierdut inelul de logodnă și l-a găsit într-un loc neașteptat, după cinci ani

Tristețe maximă pentru o americancă din Wisconsin atunci când a constatat că inelul de logodnă pe care iubitul ei doar ce i-l oferise a dispărut subit.

Tristețe maximă pentru o americancă din Wisconsin atunci când a constatat că inelul de logodnă pe care iubitul ei doar ce i-l oferise a dispărut subit.

După îndelungi căutări, Lois Matykowski, pe numele ei, s-a lăsat băgubașă. "Am fost devastată atunci am descoperit. Nu am avut cum să îl înlocuiesc şi nu este vorba doar de valoarea materială a inelului, ci şi de valoarea lui sentimentală", a declarat femeia.

S-a căsătorit cu alesul ei și și-au construit împreună o familie din care făcea parte și... câinele lor.

Ați ghicit unde era inelul? Ei bine, animalul îl înghitise și nu a fost chip să-l digere până în momentul în care, înfulecând în grabă o înghețată, câinele a vomitat. Și ce să vezi? Superbul inel cu diamante a fost recuperat, după cinci ani!

În Columbia, toţi vor să aibă un James Rodriguez: După succesul Naţionalei de la CM 2014, peste 1400 de copii au fost bo... Putere în minte și în mâini, la 15 ani: Ridică deasupra capului peste 200 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x