Căutare Live

SURPRIZĂ! Și-a pierdut inelul de logodnă și l-a găsit într-un loc neașteptat, după cinci ani

Tristețe maximă pentru o americancă din Wisconsin atunci când a constatat că inelul de logodnă pe care iubitul ei doar ce i-l oferise a dispărut subit.

Tristețe maximă pentru o americancă din Wisconsin atunci când a constatat că inelul de logodnă pe care iubitul ei doar ce i-l oferise a dispărut subit.

După îndelungi căutări, Lois Matykowski, pe numele ei, s-a lăsat băgubașă. "Am fost devastată atunci am descoperit. Nu am avut cum să îl înlocuiesc şi nu este vorba doar de valoarea materială a inelului, ci şi de valoarea lui sentimentală", a declarat femeia.

S-a căsătorit cu alesul ei și și-au construit împreună o familie din care făcea parte și... câinele lor.

Ați ghicit unde era inelul? Ei bine, animalul îl înghitise și nu a fost chip să-l digere până în momentul în care, înfulecând în grabă o înghețată, câinele a vomitat. Și ce să vezi? Superbul inel cu diamante a fost recuperat, după cinci ani!

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri