Antena Căutare

Taylor Swift naşte pasiuni nebănuite! Îndrăgostit lulea, un admirator al artistei a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea ei. Doar s-o impresioneze!

Taylor Swift naşte pasiuni nebănuite. Un admirator al cântăreţei de muzică pop a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea artistei, doar ca să o impresioneze.

Un admirator al cântăreţei de muzică pop a jefuit o bancă şi a aruncat banii în curtea artistei, doar ca să o impresioneze.

Tânărul de 26 de ani a comis furtul la începutul lunii aprilie. Apoi a condus 100 de kilometri până la casa de vacanţă lui Taylor Swift. 1.600 de dolari a sustras bărbatul şi i-a împrăştiat apoi peste gardul proprietăţii lui Taylor Swift.

El a fost arestat după doar câteva ore. Se pare că tânărul ar fi vrut chiar să o ceară în căsătorie pe cântăreaţa care nu era acasă când a avut loc incidentul!

De la Pucioasa, la Hollywood! Sylvester Stallone poartă ceasul unui artist român: "Sper să mai fie şi alte vedete&q... Singura colecţie cu piese din aur nativ din Europa şi una dintre cele mai valoroase din lume, în oraşul hunedorean Brad...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Parteneri
Cofeina pentru ten. Ce beneficii are și cum se folosește
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x