Antena Căutare

Te străduieşti să-l "citeşti"? N-ai fi crezut NICIODATĂ câte lucruri îți poate spune ZODIA despre caracterul partenerului tău

Încerci să-l citeşti din comportament, gesturi, vorbe, felul în care se îmbracă. Te-ai gândit însă că semnul zodiacal pe care îl poartă îţi poate spune numeroase lucruri despre partenerul tău? Unele caracteristici se potrivesc de minune, iar pe altele le poţi adapta. Iată!

Încerci -l citeşti din comportament, gesturi, vorbe, felul în care se îmbracă. Te-ai gândit insa semnul zodiacal pe care îl poartă îţi poate spune numeroase lucruri desprepartenerul tău? Unele caracteristici se potrivesc de minune, iar pe altele le poţi adapta.Iată!

Berbec

Nativul din Berbec are o esenţă bună. Te iubeşte cu adevărat şi ar face orice pentru tine. Intenţiilesale sunt lăudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensă! Deşi imaginea de ansamblu e bună, detaliile sunt cele care fac diferenţa.

Taur
Iată un bărbat care va avea grijă de sufletul tău ca de o floare rară. Taurul se poartă exemplar cu femeia iubită. Lângă el nu-ţi va lipsi nici confortul sufletesc, nici plăcerea trupească, având învedere acest nativ e un amant desăvârşit. Taurul va face tot ce poate ca te ţină lângă el.

Gemeni
Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, plece fără se uite în urmă.

Rac
Întrebarea nu este cât de periculos e Racul pentru sufletul tău, ci cât de periculoasă eşti tu pentrual lui! Acest bărbat o preţuieşte enorm pe femeia iubită şi o tratează ca pe o regină. Îţi face toatepoftele, te urcă pe un piedestal şi te venerează. Îţi oferă ţie maximă putere.

Leu
Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu maicontează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza constaţi priorităţilesale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu.

Fecioară
Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru niciodată nu eştisuficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru te iubeşte, pentru vrea te ducă pe drumul cel bun.

Balanţă
Iubirea Balanţei e una înşelătoare, una care oscilează în mod aleatoriu. Bărbaţii din această zodiete pot copleşi cu stările lor schimbătoare, trecând de la romantism şi serenitate, la dramă şiizolare. E greu prezici viitorul cu ei. Pericolul constă, însă, în faptul nici Balanţa nu

Cum au ajuns europenii să aibă pielea albă... Este o perioadă a apropierii de cele sfinte. Sau nu? Ce te aşteaptă de Paşte, în funcţie de zodie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x