Antena Căutare

Telespectatorii au încremenit atunci când au văzut-o pe prezentatoare leșinând în direct! Totul a pornit de la...costumele de Halloween!

Imagini care au șocat milioane de telespectatori din întreaga lume! O cunoscută prezentatoare a leșinat în direct, în timp ce prezenta costumele de Halloween!

Imagini care au șocat milioane de telespectatori din întreaga lume! O cunoscută prezentatoare a leșinat în direct, în timp ce prezenta costumele de Halloween!

O prezentatoare din Statele Unite a leşinat în direct, chiar în momentul în care anunţa concursul de costume de Halloween, pe care televiziunea la care lucrează le organizează anual!

Numai că, după câteva secunde, femeii i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit în platou.

Wendy Williams are propriul ei program de divertisment, care se bucură de un mare succes la americani. Astăzi, însă, prezentatoarea lor preferată - deghizată în Statuia Libertăţii, le-a făcut o surpriză de proporţii.

Wendy a fost scoasă imediat din platou şi i s-a acordat primul ajutor. Situaţia nu a fost disperată, astfel că prezentatoarea a putut reveni în platou, să-şi continue emisiunea.

Momente dramatice! Mara Bănică s-a simţit rău şi a fost luată cu ambulanţa, chiar de la „Acces Direct”!

Wendy Williams a explicat şi cauza pentru care şi-a pierdut cunoştinţa.

Aşa se face că simpaticul concurs de costume a continuat, iar - în final - toată lumea a fost fericită. Ştirea că a leşinat în direct a făcut, însă, înconjurul lumii.

O cascadă de nori a acoperit în mod spectaculos un lanţ muntos din centrul Chinei... Apariția care a șocat NASA. „Așa ceva NU TREBUIA SĂ EXISTE. Nu știm de ce nu am observat până acum”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x