Antena Căutare

Terapia prin râs, o sursă de fericire

Viaţa este foarte simplă, doar că avem un talent neobişnuit de a ne-o complica fără ca măcar să ne ceară cineva acest lucru! De exemplu, unii oameni uită să râdă, uită să se bucure, iar - în timp - se confruntă cu depresia. Tocmai de aceea, vă spun: dacă simţiţi că deveniţi prea pătrunşi de importanţa dumneavoastră pe Pământ, apelaţi la specialişti. Ei vă vor învăţa să râdeţi din nou


Viaţa este foarte simplă, doar că avem un talent neobişnuit de a ne-o complica fără ca măcar să ne ceară cineva acest lucru! De exemplu, unii oameni uită să râdă, uită să se bucure, iar - în timp - se confruntă cu depresia. Tocmai de aceea, vă spun: dacă simţiţi că deveniţi prea pătrunşi de importanţa dumneavoastră pe Pământ, apelaţi la specialişti. Ei vă vor învăţa să râdeţi din nou.

Vă mai aduceţi aminte cum râdeaţi atunci când eraţi mic şi găseaţi ceva amuzant în orice? Probabil că nu. Merită să renunţăm la râsul în hohote doar pentru a mima "plus-valoare"? E destul de riscant, pentru că ne-ar putea influenţa radical personalitatea. În plus, noi şi numai noi suntem cei care dictează cum gândim. Dacă vrem să gândim negativ şi să fim pesimişti sau dacă vrem să gândim pozitiv şi să fim optimişti. Iar dacă uităm cum să fim fericiţi, putem apela oricând la terapia prin râs. Presupune să-ţi dai seama de blocajele impuse de societate şi să te eliberezi de ele. Cercetătorii spun că îţi dezvoltă şi încurajează acel lucru care te face original.

Drept urmare, trebuie să râdem mai des şi să ne amintim de vremurile în care nu aveam nicio grijă.

Vezi edițiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.

E leit Adolf Hitler! Un câine a devenit vedetă pe internet... VIDEO SPECIAL! Câinele, frate cu natura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x