Antena Căutare

TERIFIANT! Nici măcar în noaptea nunții nu s-a putut abține! Soțul I-A DAT FOC când a aflat

Niciun bărbat din lume n-ar fi suportat o asemenea umilință, dar nimeni n-ar fi reacționat ca el

Niciun bărbat din lume n-ar fi suportat o asemenea umilință, dar nimeni n-ar fi reacționat ca el. Dar să începem povestea în ordine cronologică.

Veronika Filippova și Ivan Kuzmin au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au hotărât că este cazul să treacă la următorul nivel. Au programat nunta, s-au distrat pe cinste, dar finalul avea să fie unul tragic.

Bărbatul de 30 de ani a băut atât de mult încât nu-și mai aduce aminte nimic de la petrecere. Rămasă fără soț, care dormea de ore bune, proaspăta mireasă a decis să-și pipereze seara cu o vizită la fostul iubit.

S-a lăsat cu amor sălbatic, dar și cu sinceritate, căci Veronika i-a recunoscut soțului aventura pe care a avut-o chiar în noaptea nunții. Gelos și supărat peste măsură, Ivan a stropit-o cu alcool și i-a dat foc.

Arsurile au fost atât de puternice încât femeia a pierdut lupta cu moartea. Clar nu vorbim de un final fericit, dar bărbatul a avut puterea de a-și recunoaște fapta. De la bal la morgă, iar acum la închisoare.

Misterul păsărilor de foc: Vietățile care survolează deșertul Mojave cad la sol incinerate!... Un fleac, doar 15 milioane de dolari: Vezi reacția unui jucător de poker la câștigarea acestei sume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x