Antena Căutare

Ți se rupe sufletul! Un bebeluș născut prematur este atât de mic, încât piciorușul îi încape în verigheta tatălui. Imaginile te vor lăsa mut...

Un bebeluş care a fost născut prematur, la doar 21 de săptămâni, este atât micuţ încât verigheta tatălui său îi încape pe picioruş.

Un bebeluş care a fost născut prematur, la doar 21 de săptămâni, este atât micuţ încât verigheta tatălui său îi încape pe picioruş.

Când s-a născut (27 septembrie), Rayden Isavic Mondragen măsura aproape 27 de cm şi cântarea 400 de grame. Din cauza lipsei de oxigen, acesta a venit pe lume la doar 21 de săptămâni, cu trei săptămâni mai devreme faţă de perioada legală în care se poate face avort în Marea Britanie. Însă, bebeluşul s-a dovedit a fi un adevărat luptător.

"Ne aşteptam să avem mai multe probleme cu el, dar se descurcă incredibil de bine", a mărturisit Marissa, mama bebeluşului.

Aceasta a avut o sarcină normală, până la 20 de săptămâni înainte unui control de rutină pentru depistarea Sindromului Down. Tot atunci, au descoperit că este mai mic decât ar trebuie în mod normal şi că nu primeşte suficient oxigen.

Doctorii au luat decizia de a o opera pe Marissa de urgenţă, altfel exista riscul ca bebeluşul să-i moară în pântece. În primele săptămâni, părinţii nu au putut să îşi ţină pruncul în braţe, fiind nevoiţi să-l privească printr-un geam din sticlă.

Până în data de 15 octombrie, nu am putut să îl ţin în braţe. A fost extrem de greu să nu îl pot atinge, să nu-l pot mângâia, când nu era deloc în regulă. Însă, în acea zi, asistenta mi l-a aşezat pe piept. Era atât de micuţ! A fost minunat. L-am privit încontinuu o oră şi jumătate", îşi aminteşte Marissa.

În prezent, părinţii strâng bani pentru recuperarea şi dezvoltarea micuţului.

Fusta scurtă, ziua perfectă. Ea e femeia care le-a făcut unor corporatiști ziua mai frumoasă... I-a fost dezactivat instant CONTUL de Facebook! Tuturor ce poartă numele ăsta le va fi ŞTERS contul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x