Antena Căutare

Toate, Doamne, și toate trei! TOP TREI ZODII care au carismă și farmec! Cuceresc tot cele iese în cale!

Toate, Doamne, și toate trei! Ele sunt zodiile care au carismă și farmec, iar puterea lor de seducție este extraordinar de mare!Nu mai avem niciun dubiu: cuceresc tot cele iese în cale!

Toate, Doamne, și toate trei! Ele sunt zodiile care au carismă și farmec, iar puterea lor de seducție este extraordinar de mare!Nu mai avem niciun dubiu: cuceresc tot cele iese în cale!

Berbec

Femeia Berbec este una dintre cele mai interesante femei pe care le poţi cunoaşte. Este independentă, sigură pe ea, cu o personalitate complexă, care impresionează pe oricine. Taie respiraţia bărbaţilor şi stârneşte admiraţia şi deopotrivă invidia celorlalte femei. Nativa zodiei Berbec este puternică şi ambiţioasă şi are cunoştinţe vaste într-o mulţime de domenii. Când vorbeşti cu ea, aproape că nu există subiect de conversaţie pe care ea să nu îl poată purta cu detaşare.

Săgetător

Femeia născută în această zodie este şarmantă, e spontană şi are un aer rebel. Îşi trăieşte viaţa la cote înalte şi e aproape imposibil să faci faţă ritmului în care această nativă trăieşte aventuri impresionante. Deşi nu recunosc, mulţi din jur o invidiază pentru viaţa pe care o duce. Nu suportă monotonia, rutina, şi ia atitudine pentru a le elimina din jurul său. E veselă, mereu pusă pe glume, reuşind să aducă bucurie de jur împrejurul ei.

Vărsător

Originalitatea este al doilea nume al reprezentantei acestei zodii, astfel că este de la sine înţeles de ce le stârneşte mereu interesul celor din jur. Partenerul de viaţă va trăi tot timpul cu impresia că joacă un rol secundar în viaţa ei, pentru că nativa este atât de captivată de o mulţime de lucruri, încât pare că dragostea e pe locul doi. Acest lucru nu îi deranjează pe bărbaţi, căci îi sorb din priviri fiecare şoaptă duioasă. Are o popularitate rar întâlnită.



Citește mai mult: http://www.publika.md/horoscop-trei-zodii-de-femei-extrem-de-interesante-au-un-farmec-si-o-carisma-aparte-nu-te-poti-abtine-sa-nu-le-admiri_2962581.html#ixzz4gkIlmaXL
Follow us: @publikatv on Twitter | publika.md on Facebook

Fotografia anului? O maimuțică își plânge puiul pe care-l crede mort, lovit de o mașină. ”O oră n-am putut respira!”... VIDEO! Un avion experimental al Statelor Unite a aterizat după o misiune secretă de doi ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x