Antena Căutare

Toby, micul luptător, născut prematur. Deși a venit pe lume la doar 24 de săptămâni, mânuța de om s-a agățat cu disperare de viață. Acum, zâmbetul lui este o binecuvântare pentru părinți

Băieţelul s-a născut prematur, la doar 24 săptămâni, viaţa lui atârnând de un fir de aţă. Totul a stat în mâinilie medicilor şi în dorinţa extraordinară a micuţului de a trăi.

Băieţelul s-a născut prematur, la doar 24 săptămâni, viaţa lui atârnând de un fir de aţă. Totul a stat în mâinilie medicilor şi în dorinţa extraordinară a micuţului de a trăi.

Mai multe luni la rând, puiul de om a trăit într-un incubator, fiind ajutat de un aparat special să respire. Părinţi lui Toby nu au încetat nicio secundă să spere că bebeluşul lor va trăi, transformându-se într-un copil normal, gata să guste din bucuriile vieţii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al medicilor care l-au îngrijit, băiețelul s-a dezvoltat normal, demonstrând că orice copil născut prematur merită o şansă.

Acum, la cei doi anişori ai săi, Toby merge singur şi trăieşte fericit alături de părinţii lui, care nu s-au dat bătuţi nicio clipă. Au luptat pentru viaţa puiului lor cu toată puterea, iar acum se bucură de o familie frumoasă, zâmbetul celui mic fiind o binecuvântare pentru ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa arată femeia care a dat totul ca să devină...girafă! Toți se miră când îi văd gâtul!... GALERIE FOTO. ”Poarta către Iad”, descoperită și abandonată în același an! Darvaza, locul care arde, neîncetat, din 1971...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x