Antena Căutare

Top 3 zodii care au șanse să câștige la LOTO în 2016 Vezi dacă te regăsești printre norocoși

Astrele au decis ce semne zodiacale au noroc la bani în anul în care tocmai am intrat, iar cei mai fericiți din acest punct de vedere se pare că vor fi leii, fecioarele, capricornii și vărsătorii.

Astrele au decis ce semne zodiacale au noroc la bani în anul în care tocmai am intrat, iar cei mai fericiți din acest punct de vedere se pare că vor fi leii, fecioarele, capricornii și, poate, vărsătorii.

Fie că vor avea mult de lucru, iar recompensele vor fi pe măsură, fie că vor avea parte de un câștig, ei sunt nativii favorizați de horoscopul lui 2016, pe plan financiar.

1. Leu

Leii vor avea un an plin pe plan profesional, astfel că succesul de la locul de muncă poate fi întregit de un venit substanțial câștigat la jocurile de noroc. Așa că n-ar strica să vă îndreptați atenția și către acest aspect.

2. Fecioară

Și pentru fecioare 2016 se anunță a fi un an excelent. Aici intervine și planul sentimental, care va aduce numai surprize plăcute. Reușite în dragoste, completate de un câștig neprevăzut, ce poate fi mai bun pentru tine?

3. Capricorn

Realizările muncii din trecut își vor găsi roadele încă de la începutul lui 2016, care va fi unul foarte norocos pentru nativul din tine. Nu ezita să riști atunci când ai ocazia, căci succesul e lângă tine, trebuie doar să-l descoperi.

Femeia pe care a iubit-o Christian Dior a copilărit în România! Viața inedită a creatorului de modă care a ridicat un im... Planetele se aliniază și dau peste ca horoscopul! Fenomenul bizar afectează numeroase zodii! Te afli printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x