Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Top 5 locuri unde te poți „ascunde” de apocalipsă. Aici vei fi în siguranță!

Top 5 locuri unde te poti „ascunde” de apocalipsa. Aici specialiștii considera ca vei fi in siguranta in cazul unei apocalipse!

Top 5 locuri unde te poți „ascunde” de apocalipsă. Aici specialiștii consideră că vei fi în siguranță în cazul unei apocalipse!

Tot mai multe predincții vorbesc desore o apocalipsă, un sfârșit al lumii care nu încetează să apară, însă nimeni nu știe când sau cum se va manifesta, cum ne va afecta. Apărând tot mai des întrebarea: Și unde ne putem „ascunde„ de apocalipsă? Care este cel mai sigur loc de pe pâmânt?; oamenii de știință au investigat și au găsit câteva locuri care pretind că ar putea feri oamenii de o posibilă apocalipsă.

Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!

Top 5 locuri unde te poți „ascunde” de apocalipsă

1. Locuri unde te poți feri de apocalipsă - Greenbrier Resort

West Virginia este o zonă faimoasă pentru luxul ei, dar şi pentru prosperitate. Este de fapt un resort, sub care este construit un buncăr special pentru calamităţi. În prezent, acesta poate fi vizitat.

2. Locuri unde te poți feri de apocalipsă - Burgarach

Este un orăşel din sudul Franţei. Potrivit Business Insider, acesta ar fi singurul loc de pe planetă care va "supravieţui" după Apocalipsa prevestită de calendarul mayaş.

Profețiile anului 2019. Nostradamus a făcut previziuni șocante pentru anul 2019

3. Locuri unde te poți feri de apocalipsă - Yukon

Vestul Canadei, poate susţine o comunitate de oameni. Teritoriul beneficază de animale sălbatice care pot fi vânate, dar şi de metale rare de care se poate profita. Mai mult, în zonă sunt şi multe râuri, care pot fi utile în caz de Apocalipsă.

4. Locuri unde te poți feri de apocalipsă - Varşovia

În acest oraş s-ar afla o clădire construite de sovietici, cu o structură extrem de solidă.

5. Locuri unde te poți feri de apocalipsă - Geneva

Nu pentru ce este construit la suprafaţa oraşului, ci dedesuptul acestuia, la aproximativ 100 de metri.

Sursa: gandul.info

Recomandari