Antena Căutare

Apocalipsa, tot mai aproape?! Semnul care o prevestea și-a făcut apariția! Oamenii de știință sunt îngrijorați

Despre Apocalipsă s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum a ieșit la suprafață un articol ce datează de mai bine de o sută de ani și care vorbește despre acest eveniment major, ce sperie omenirea. 

Despre Apocalipsă s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum a ieșit la suprafață un articol ce datează de mai bine de o sută de ani și care vorbește despre acest eveniment major, ce sperie omenirea.

Astfel, conform unui articol apărut într-un ziar din Noua Zeelandă, oamenii de știință vorbeau despre schimbarea climei care va avea loc din cauza economilor lumii care se vor axa pe producerea de combustibili fosili. "Consumul de cărbune va afecta clima", se spunea în titlul articolului.

"Furnalele din lume ard în prezent 2.000.000.000 tone de cărbuni, anual acest lucru adaugă 7.000.000.000 tone de dioxid de carbon în atmosferă, anual. Din această cauză se va forma o "pătură" deasuprea Pământului ce va duce la creşterea temperaturilor. Efectele ar putea fi majore în următoarele secole", se ascria în articolul de acum 106 ani, potrivit descopera.ro.

Spusele acelea s-au adeverit, întrucât, conform unui studiu realizat de oamenii de știință, la ultimul ”recensământ”, omenirea a consumat 5,3 miliarde tone metrice de cărbune. Atmosfera Pământului deţine o cantitate uriaşă de dioxid de carbon, concentraţia fiind de 411 părţi per milion, cel mai mare nivel din ultimii 800.000 de ani.

Tânărul și-a comandat un sandviș, dar a fost șocat când a primit farfuria! Ce s-a întâmplat... Cea mai puternică rugăciune de iubire îți salvează relația! Ce trebuie să rostești ca să te iubească partenerul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x