Antena Căutare

Topul evenimentelor care vor avea loc in 2012

2012 va fi un an plin de evenimente culturale si momente speciale, emotionante, pe care nu trebuie sa le ratati. Pregatiti-va sa luati parte la noi lansari, expozitii si festivitati, care mai de care mai interesante, ce va vor capta atentia si destinde din rutina zilnica. Iata, mai jos, topul evenimentelor ce vor avea loc in acest an!

Iubitorii de sporturi se pot bucura de Jocurile Olimpice, ce se vor desfasura la Londra, intre 26 iulie si 12 august. Pe langa acest eveniment, Marea Britanie sarbatoreste doua secole de Charles Dickens si opera lui William Shakespeare, cu o expozitie semnificanta a bardului, la Muzeul Britanic.

Nici Europa nu se lasa mai prejos la capitolul evenimente. Disneyland Paris sarbatoreste 20 de ani printr-o noua parada si un spectacol nocturn, iar in Venlo, Olanda, are loc cea mai mare expozitie de flori. Pe 31 Martie, Disney lanseaza ultimul vas de croaziera din Caraibe, Disney Fantasy.

Fanii lui James Bond se vor intalni la Muzeul National Auto din Beaulieu, unde va fi expusa o vasta colectie de masini ale binecunoscutului agent 007, din 7 ianuarie. Cei in cautare de aventura pot merge in camping in zona de langa raul Klaralven din Suedia si chiar naviga cu pluta din cherestea in apele acestuia.

2012 promite surprize si impatimitilor de opera. Celebra Traviata a lui Verdi va fi prezentata pe o scena plutitoare in culisele Operei din Sidney, intre 24 Martie si 15 Aprilie. Spre bucuria cinefilior, Universal Studios din Hollywood va lansa, in primavara, filmul 3D Transformers.

Sursa / Foto: Daily Mail

In Japonia a fost vandut cel mai SCUMP peste din lume!... VIDEO! Columbia: O cutie de calculator a devenit adapostul unui pui de urs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x