Antena Căutare

„Tot satul a văzut STRIGOIUL”! În România există un loc blestemat unde o CREATURĂ îi sperie pe toți! „Dispare doar dacă îți faci cruce”!

Puțină lume a auzit de satul Poeni, aflat în preajma Munților Poiana Ruscă. Aici se întâmplă un fenomen cu adevărat bizar.

Puțină lume a auzit de satul Poeni, aflat în preajma Munților Poiana Ruscă. Aici se întâmplă un fenomen cu adevărat bizar.

Se spune despre acest loc că este blestemat. Sătenii vorbesc adesea despre atacurile lupilor. Au fost și oameni care și-au pierdut viața. Deși specialiștii spun că lupii nu atacă oamenii în mod obișnuit, aici lucrurile se întâmplă cu totul altfel.

Ceea ce este cu adevărat bizar este faptul că în această regiune experții spun că nu au mai existat lupi de mai bine de 100 de ani.
Totuși, sătenii povestesc despre numeroasele atacuri ale fiarelor, pe care le consideră a fi un fel de strigoi. Victimele care au scăpat cu viață spun că au văzut un lup mare de culoare neagră, ce nu lăsa urme în zăpadă și se mișca într-un mod bizar, ca și când ar fi plutit.

Cei care s-au întâlnit cu vârcolacul spun că acesta dispărea imediat ce oamenii își făceau cruces au începeau să rostească o rugăciune.

Au sunat-o să îi facă reclamă la produse, dar au chemat poliția! Uite ce s-a întâmplat acolo!... Îl citeşti de o sută de ori şi tot nu eşti în stare să îl pronunţi! Acesta este cel mai lung cuvânt din limba română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x