Antena Căutare

Toți se întrebau cum poate o femeie ca ea să aibă un soț atât de frumos și de sexy! Iar răspunsul i-a lăsat pe toți fără cuvinte

O tânără a reușit să facă senzație pe internet și să devină o sursă de inspirație pentru oameni din întreaga lume după ce a avut curajul să facă un gest la care alții nici nu ar fi îndrăznit să gândească.

O tânără a reușit să facă senzație pe internet și să devină o sursă de inspirație pentru oameni din întreaga lume după ce a avut curajul să facă un gest la care alții nici nu ar fi îndrăznit să gândească.

O cheamă Jazzy și este alături de soțul ei de 14 ani. Și-au fost alături la bine și la greu și asta i-a făcut să fie atât de uniți.

Totuși, cei doi au fost la mare și s-au fotografiat împreună. Ea, o femeie supraponderală, cu forme generoase. El, un tip lucrat la sală, cu pachețele.

Transformarea surprinzătoare a unui tată de 41 de ani! A slăbit 53 de kilograme ca să se poată juca împreună cu copiii săi!

Mulți de pe internet au sărit să o critice pe Jazzy pentru că are un corp diferit de cel al soțului. Și răspunsul ei pentru răutăcioși a devenit un model de urmat pentru alții:

„De-a lungul anilor acest bărbat a iubit fiecare semn, fiecare cicatrice și fiecare curbă a corpului meu. Nu am înțeles niciodată de ce. Cum ai putea să iubești ceva ce nu e perfect? Cum poate un om atletic să iubească pe cineva ca mine.

La doar opt luni a îngrozit medicii: cântăreşte 17 kg! „Mănâncă tot timpul. Dacă nu îi mai dăm nimic să mănânce, începe să plângă”.

Nu am abdomnul plat și nici trupul ferm. Dar într-o zi am înțeles că am corpul perfect. E perfect pentru el și nevoile lui. Fiecare curbă, fiecare semn sunt perfecte pentru ca noi doi să fim fericiți. Și asta e tot ce contează.

Îmi iubesc coprul și acum înțeleg și de ce soțul mă iubește fix așa cum sunt!”

Femeia aceasta a slăbit 50 de kilograme mâncând cât i-a poftit inima! Acum toată lumea întoarce capul pe stradă după ea

Colegii de clasă au luat cutia cu mâncare a băiatului sărac și lihnit de foame! Ceea ce a urmat te va umple de lacrimi!... Ce simt oamenii înainte de a muri! Cercetătorii au studiat fenomenul și au găsit răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x