Antena Căutare

Traieste de o viata intreaga intr-o cusca! O femeie din Marea Britanie este alergica la tehnologie

O femeie de 51 de ani din Marea Britanie sufera de o boala care nu ii permite sa utilizeze niciun fel de tehnologie. Orice apropiere de un camp electromagnetic ii poate fi fatala.

Velma Lyrae sufera de sindromul hipersensitivitatii electromagnetice. Adica, e alergica la tehnologie. Ea nu poate folosi telefonul mobil, calculatorul, si nici macar uscatorul de par.

Pentru a se apara de toate acestea, Velma si-a construit o cusca din materiale speciale care tin undele electromagnetice la distanta. In putinele momente pe care le petrece afara, ea trebuie sa isi acopere tot corpul, in special capul. Altfel, sufera de dureri cumplite de cap, pierderi de memorie sau ameteli.

Velma Lyrae spune ca prima criza a facut-o in adolescenta. Cand a atins priza din baie, a lesinat.

De atunci, viata ei s-a schimbat complet. Nu mai are loc de munca, viata sociala si nici prieteni. Toata ziua si-o petrece in cortul din interiorul apartamentului sau, unde citeste sau scrie.

Desi a fost la numerosi medici, nu a gasit inca un tratament. Specialistii sunt de parere ca in urmatorii ani tot mai multe persoane vor suferi de acest sindrom, deoarece suntem din ce in ce mai expusi undelor electromagnetice.

Fenomen spectaculos pe platoul Bucegi! "Marea de nori" a inghitit muntii... Alcoolemie de Cartea Recordurilor in Iasi: Un tanar de 22 de ani a fost depistat cu 7‰...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x