Antena Căutare

Trei zodii care au șanse mari de despărțir! Sărbătorile i-ar putea prinde vărsând lacrimi amare!

O dată cu venirea anului 2017, o parte dintre nativii zodiacului ar putea începe o viaţă nouă, iar deciziile sunt dintre cele mai hotărâte. Sărbătorle i-ar putea prin de vărsând lacrimi amare.

O dată cu venirea anului 2017, o parte dintre nativii zodiacului ar putea începe o viaţă nouă, iar deciziile sunt dintre cele mai hotărâte. Sărbătorle i-ar putea prin de vărsând lacrimi amare.

BERBEC Relaţiile deja oficializate vor trece timp de un an, de-acum încolo, printr-o perioadă de clarificare, în care totul este posibil, de la o mai mare apropiere până la o separare legală. Comunicarea este cheia rezolvării conflictelor care ar putea degenera. Vor fi necesare ajustări importante, iar relaţiile se vor schimba profund.

TAUR Urmează mai multe luni în care relaţia de cuplu va trece prin transformări succesive, iar la finalul perioadei vei vedea că nu mai e deloc aşa cum credeai…

GEMENI Relaţia de cuplu va fi în continuare supusă unor teste de rezistenţă serioase. Există riscul unor decizii impulsive. Chiar de la începutul toamnei creşte mult şansa de a începe o nouă poveste de dragoste, una specială, care poate evolua în ceva serios.

RAC Vei avea de înfruntat propriile temeri legate de relaţiile cu cei pe care îi iubeşti. Este un moment de alegere deosebit de important pentru ceea ce va urma în viaţa ta sentimentală. Vei fi ispitit(ă) la tot pasul să calci strâmb.

LEU Te grăbești să parcurgi diversele etape ale unei relaţii, de a trece la altceva, care să îţi ofere o garanţie că eşti pe drumul cel bun, cu persoana potrivită. În octombrie şi noiembrie vei reveni cu picioarele pe pământ şi vei accepta că e nevoie de răbdare.

FECIOARĂ Se va reduce intensitatea unor conflicte care au complicat relaţia de cuplu. Este posibil să se fi instalat o anumită răceală. Lunile de toamnă te vor ajuta să-ţi limpezeşti un pic mintea ocupându- te de altceva – astfel, nu te vei mai simţi nedreptăţit(ă) pentru că te sacrifici mereu fără să fii apreciat(ă).

BALANŢĂ Evenimentele vor fi declanşate chiar de tine, de nevoia ta de a-ţi însenina viaţa. Timp de un an, de acum încolo, poţi deveni ori foarte greu de suportat, ori foarte “dulce”, dar nu cu persoana cu care eşti acum, ci… cu un partener neoficial.

SCORPION Vei observa că scade bunăvoinţa pe care ţi-au arătat-o până acum cei dragi şi va trebui să îţi asumi anumite obligaţii, pe care le-ai lăsat pe umerii lor. Octombrie şi noiembrie sunt luni de reparare a unor relaţii stricate din cauza grabei, a neglijenţei sau a unor decizii greşite.

SĂGETĂTOR cercul de prieteni, cunoştinţe şi protectori care te vor aprecia şi îţi vor căuta compania. Octombrie şi noiembrie aduc mai multă discreţie în sentimente.

CAPRICORN Toamna nu aduce modificări în situaţia deja cunoscută a relaţiilor tale, de orice fel ar fi ele. Singurul element care poate schimba atmosfera generală e faptul că devii mai apreciat(ă), mai căutat(ă) şi mai vizibil(ă), iar asta poate duce la o refacere a legăturilor sufleteşti cu cei din familie, pentru care îţi regăseşti bunăvoinţa pierdută.

VĂRSĂTOR Acest domeniu este de maxim interes pentru tine, dar nu prin ceea ce vei primi, ci prin ceea ce vei oferi. Lunile octombrie şi noiembrie aduc aşteptări mari din partea celor dragi.

PEŞTI Vei avea ocazia să observi o scădere a presiunii în relaţiile importante, mai ales cea de cuplu. Dispare nevoia de a-ţi redefini aspiraţiile, dar şi tensiunile zilnice se vor diminua. E necesar să rămâi pragmatic(ă) şi să iei decizii raţionale în acest domeniu.

Uită de clasicul selfie! Internetul a luat-o razna cu un alt trend! Ce crezi că au ajuns să facă tinerii?... Ce înseamnă dacă te visezi mireasă! Semn de moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x