Antena Căutare

Tu ai face aşa ceva? O femeie a înlocuit chipul iubitului cu faţa celebrei Beyonce! Motivul e surprinzător

După o relaţie frumoasă, dar care s-a terminat brusc, o tânără de 19 ani şi-a dorit să treacă rapid peste despărţire, aşa că a făcut ceva inedit.

A înlocuit chipul fostului iubit cu faţa celebrei Beyonce

www.metro.co.uk

După o relaţie frumoasă, dar care s-a terminat brusc, o tânără de 19 ani şi-a dorit să treacă rapid peste despărţire, aşa că a făcut ceva inedit.

În loc să plângă ore în şir, să se îndoape cu dulciuri şi să ceară ajutorul prietenilor, Cassandra Blackwell a înlocuit chipul fostului iubit cu faţa cântăreţei Beyonce. Totul, cu ajutorul Photoshop-ului.

"Despărţirile sunt grele. Şi ca să-mi fie mai uşor, mi-am imaginat că toate momentele frumoase petrecute cu fostul meu iubit au fost, de fapt, cu Beyonce", a povestit femeia. În loc să plângă, acum se amuză când priveşte pozele.

Dar Cassandra nu este singura care a recurs la o asemenea soluţie. Tot mai multe tinere îşi postează pe Internet imagini modificate, în care foştii parteneri sunt înlocuiţi de frumoasa artistă.

VIDEO-Ești căsătorit? Ai face bine să NU SPUI asta pe Facebook! Uite ce poți păți... VIDEO- E cel mai tare Candillac! Și-au transformat mașina într-o PISCINĂ pe ROȚI...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x