Antena Căutare

Tu ştii care e adevărata ta zodie? Secretul pe care milioane de oameni nu îl cunosc! Tot ce credeai până acum se schimbă

Fără îndoială, una dintre cele mai mari "pasiuni" ale oamenilor este horoscopul. Ne interesează ce "spune" în fiecare zi, vrem să aflăm la ce trebuie să ne aşteptăm, însă puţine persoane ştiu povestea din spatele lui.

Fără îndoială, una dintre cele mai mari "pasiuni" ale oamenilor este horoscopul. Ne interesează ce "spune" în fiecare zi, vrem să aflăm la ce trebuie să ne aşteptăm, însă puţine persoane ştiu povestea din spatele lui.

Perioadele atribuite fiecărei zodii au fost fixate în urmă cu peste 2.000 de ani, când zodiacul a fost inventat. Atunci, zodiile corespundeau constelaţiilor care apăreau în spatele Soarelui în ziua în care cineva se năştea. Dar un fenomen astronomic necunoscut a dus la modificarea corelaţiei dintre poziţia Soarelui pe cer şi datele prestabilite ale zodiilor, astfel că, în prezent, zodia în care oamenii cred că s-au născut nu este cea indicată de fapt de Soare.

Pentru a înţelege zodiacul, trebuie să putem vedea stelele din spatele Soarelui, potrivit mediafax.ro. Acestea sunt în mod normal prea slabe ca intensitate pentru a putea fi observate, deşi este posibil să fie văzute, uneori, în timpul unei eclipse totale de Soare.

Iată cum s-au modificat zodiile de fapt:

21 ianuarie - 16 februarie - Capricorn

17 februarie - 12 martie - Vărsător
13 martie - 18 aprilie - Peşti
19 aprilie - 14 mai - Berbec
15 mai - 21 iunie - Taur
22 iunie - 20 iulie - Gemeni
21 iulie - 10 august - Rac
11 august - 16 septembrie - Leu
17 septembrie - 31 octombrie - Fecioară
1 noiembrie - 23 noiembrie - Balanţă
24 noiembrie - 29 noiembrie - Scorpion
30 noiembrie - 18 decembrie - Ophiuchus (Purtătorul de Şarpe)
19 decembrie - 20 ianuarie - Săgetător

E unic în lume şi a impresionat milioane de oameni: Cum arată bărbatul care a pedalat 140.000 kilometri ca să "împa... Profeţiile lui Arsenie Boca, o nouă provocare! Când va fi marele cutremur în ţara noastră?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x