Antena Căutare

Tunsori băieți la modă în 2018. Stii cum arata tunsoarea Pompadour?

Tunsori baieti la moda in 2018. Stii cum arata tunsoarea Pompadour. Hayrstilistii spun ca aceasta tunsoare presupune o serie de experimente. Dupa tuns, iti poti aranja parul fie haotic,fie pieptanat spre spate

articol de Andreea Burducel

Când arăți bine, încrederea în tine crește și automat devii mai atractiv pentru sexul opus. O tunsoare modernă te poate ajuta să îți îmbunătățești lookul. Dacă îți place să fi atent la detalii, poți opta pentru o tunsoare minuțioasă. În schimb, dacă ai o viață extrem de ocupată, o tunsoare cât mai scurtă te avantajează dacă nu ai suficient timp pentru styling.

În funcție de prioritățile zilnice, trebuie să alegi o tunsoare la modă care se potrivește stilului și necesităților tale. O tunsoare simplă și elegantă te poate întineri, evidențiând forma feței și a pomeților. Înainte de a face o schimbare drastica este bine să întrebi un hairstylist ce ți s-ar potrivi luând în considerare textura firului de păr.

La fel ca și femeile, bărbații sunt influențati de noile tendințe care apar în materie de hairstyling. Mulți dintre ei, deși află despre noile trenduri, preferă să rămână la stilul clasic. Pe de altă parte, hairstyliștii recomandă frizuri îndrăznețe, care redenumesc o tunsoare perfectă.

Tunsori scurte

Bărbații care au părul foarte fin, cu fire de păr extrem de subțiri, pot opta pentru o tunsoare scurtă. Acest tip de tunsoare nu va necesita pierderea timpului în fața oglinzii pentru a-l aranja. Când ai o viață solicitantă și aglomerată nu îți permiți să pierzi prea mult timp pentru styling.

Dacă optezi pentru o tunsoare scurtă, asigură-te că aceasta se potrivește cu forma feței tale. Este important ca trăsăturile masculine ale feței să iasă în evidență. Tunsoarea trebuie să îți completeze perfect stilul și ținuta. Indiferent de ocazie vei arăta întotdeauna modern.

Anul acesta, tunsorile cu tâmplele descoperite sunt în vogă. Nu doar că toată lumea vorbește despre el, dar le și poartă. De la businessmani până la tineri de liceu, toți optează pentru un asemnea look ce oferă un plus de stil. Pentru a completa lookul, părul din creștet trebuie să fie puțin tapat.

Tunsori pentru păr ondulat

Părul tău va necesita mai multă atenție și e posibil să ai nevoie de produse de styling pentru a obține lookul dorit. Nu trebuie să îți pierzi răbdarea. O frizură cu păr ondulat emană romantism și masculinitate în același timp.

Când vine vorba de produsele de coafare dupa ce ai obținut tunsoarea dorită, este foarte important să nu exagerezi. Prea mult gel sau spumă pot face părul să aibă un aspect neîngrijit. Alege cele mai de calitate produse și vei avea un look de invidiat.

Tunsoare cu breton

Mulți tineri optează pentru acet tip de tunsori cu breton, având un aer fresh și rebel. Un breton tuns pe o parte îți pune în evidență stilul și te ajută să te remarci. O astfel de tunsoare necesită de asemenea mai multă grijă și vei avea nevoie de produse potrivite pentru a-ți aranja părul.

Tunsoarea Pompadour

Tunsori băieți la modă în 2018. Stii cum arata tunsoarea Pompadour?

Hairstyliștii spun că această tunsoare presupune o serie de experiemente. După tuns, îți poți aranja părul fie haotic, fie pieptănat spre spate. Ai libertatea de a aranja bretonul pe frunte, spre spate sau într-o parte. Practic, în fiecare zi poți avea o nouă frizură, în funcție de starea ta de spirit.

Alege o tunsoare care îți definește caracterul și masculinitatea, punând în evidență trăsăturile feței. Folosește produse de styling dacă părul tău nu se așează cu o simplă periere. Când îți alegi tunsoarea, ar trebui să ceri părerea unui specialist pentru a lua cea mai bună decizie. Fii mai încrezător, purtând o nouă frizură ce te ajută să fi mereu la modă.

Ziua Internațională a Pisicii. Top 7 rase îndrăgite de români... Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Un corp ceresc neobișnuit, de culoare verde, se apropie de Pământ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x