Antena Căutare

Turism homeless: Turul zonelor frecventate de persoanele fara adapost din Seattle

Pentru 2.000 de dolari, puteti petrece trei zile explorand o fata necunoscuta a orasului Seattle. Un american organizeaza un tur al locurilor publice in care isi fac veacul cei ramasi fara adapost, relateaza The Atlantic.

„Experienta Sub-urbana” este numele traseului creat de Mike Momany, un american in varsta de 62 de ani. Barbatul traieste in Seattle de peste 40 de ani si spune ca a hotarat sa vada cum este homeless dupa ce pretul locuintelor a crescut foarte mult si nu si-a mai permis nici sa stea in chirie.

Experienta locuitului pe strazi l-a facut sa se gandeasca la inditul tur al orasului, iar acum se considera un advearat antreprenor. Momany spune ca traseul stabilit de el se adreseaza celor care vor sa aiba o noua perspectica asupra orasului si sa inteleaga cum este sa nu ai casa.

Deocamdata, le permite doar barbatilor sa ia parte la turul sau, pentru care are si un program bine stabilit. In prima zi, cu totii merg sas viziteze o piata unde se strang cei fara adapost, dar si unul dintre locurile lor preferate, sub un pod din oras. Ultima zi se incheie la un bar frecventat de cei din clasa muncitoare.

Foto: The Atlantic

A reinceput concursul "Cea mai sexy mamica din Romania"... Un cercetator american a descoperit o CAPUSA in propriul NAS...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x