Antena Căutare

Turu' Frantei, fara frana: a mers 200 de kilometri, cu 200 km /h!!!

Pentru francezul Frank Lecerf, "excursia" la un supermarket s-a transformat in aventura vietii lui. Renaultul sau s-a blocat, a atins 200 de kilometri pe ora si nimeni n-a putut sa-l opreasca pana nu i s-a terminat benzina!!!

Frank Lecerf, 36 de ani, numai ce a iesit dintr-un supermarket, aproape de casa. Se urca in Renaultul Laguna, preparat special pentru persoanele cu dizabilitati, el avand ceva probleme. Da cheie si da sa plece. Brusc, kilometrajul urca la 100 km / h. "Zboara" prin oras. Pune frana, dar, in loc ca masina sa se linisteasca, ajunge la 200 km / h. Din acel moment, incepe "excursia" vietii lui. Suna la politie si, in goana calului nebun, isi prezinta cazul. Nu poate opri bolidul de nicio culoare!!! Noroc ca e luat in serios. Se fac baraje, se deschid bariere. Convoi in toata regula. Trece granita in Belgia! Masina inghite kilometri. A ajuns, deja, la 200, fata de casa, ceea ce e cam mult pentru un tip care a plecat sa cumpere paine. Noroc ce benzina e pe terminate si omul se opreste, finalmente, cu tot cu a sa "Laguna", intr-un parapet de burete.

Dupa care da in judecata compania producatoare. Aceasta astepta rezultatul investigatiei, apoi va da, si ea, un comunicat.

Cristian Popescu Piedone a "oficiat" peste 100 de casatorii de proba!... Astazi, ora 21:24: Un asteroid inalt cat o cladire de 20 de etaje si lat cat un teren de fotbal se indreapta spre Pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x