Antena Căutare

Tu ai avea curaj să apari aşa? Iată cum arată oamenii obişnuiţi, în reclame celebre!

Aşa cum ne-am obişnuit deja, reclamele la lenjerie intimă înfăţişează staruri cu trupuri perfecte, parcă desenate, care promovează standarde imposibil de atins.

Tu ai avea curaj să apari aşa? Iată cum arată oamenii obişnuiţi, în reclame celebre! Galerie
Oameni obişnuiţi, în pielea superstarurilor

Aşa cum ne-am obişnuit deja, reclamele la lenjerie intimă înfăţişează staruri cu trupuri perfecte, parcă desenate, care promovează standarde imposibil de atins.

David Beckham şi Cristiano Ronaldo sunt doar câţiva dintre sportivii admiraţi de o lume întreagă, atât pentru performanţele din fotbal, cât şi pentru formele de invidiat.

Recent, publicaţia The Sun a realizat un proiect inedit, care scoate la iveală lucruri foarte interesante. A rugat patru bărbaţi obişnuiţi să intre, pentru câteva momente, în pielea superstarurilor de peste hotare. Condiţia a fost să pozeze în lenjerie intimă.

Ce a ieşit? Ei bine, o serie de fotografii speciale care scot la iveală faptul că imaginile cu oamenii obişnuiţi pot fi la fel de frumoase, fără pic de Photoshop.

Atenţie la relaţiile de iubire! Horoscopul pentru weekend, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu... Caz real! A vrut să moară pentru că nu-și putea face selfi-ul perfect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x