Antena Căutare

Uite ce fel de SOACRĂ ai, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune dacă e bună sau nebună!

Soacrele sunt cele care aduc multă culoare într-o familie, dar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens. Uite ce fel de soacră ai sau o să devii:

Soacrele sunt cele care aduc multă culoare într-o familie, dar se pare că și zodia joacă un rol important în acest sens. Uite ce fel de soacră ai sau o să devii:

Berbec

Soacra Berbec îşi va dori să fie mereu stăpână pe situaţie. Încăpăţânată din fire, va dori să facă mereu lucrurile în felul ei. Ideal ar fi să nu se amestece prea mult în relaţia copilului ei. Acest lucru ar putea avea consecinţe neplăcute chiar pentru ea.

Taur

Deşi doreşte să îşi impună punctul de vedere, chiar şi atunci când vine vorba de căsnicia copilului ei, soacra Taur va fi mult mai diplomată. Ea nu va interveni niciodată direct în relaţie, dar îşi va exprima părerea sub forma unor comentarii aruncate în vânt sau pur şi simplu prin gesturi pline de subînţeles.

Gemeni

Soacra Gemeni va fi foarte rezervată în a se amesteca în căsătoria fiului sau a fiicei. Va fi o observatoare de la distanţă şi o să intervină doar în moment critice. Interesant este că ea nu ţine partea nimănui, ci, din contră, încearcă să ajute atât cât poate fără a fi părtinitoare într-un fel sau altul.

Rac

Sensibilitatea soacrei Rac va ieşi la iveală de foarte multe ori, iar acest lucru poate dăuna uneori relaţiei copilului său. Cel mai bine ar fi pentru soacra Rac să păstreze o distanţă minimă şi să încerce să se facă plăcută de noră sau de ginere. Astfel, niciuna dintre părţi nu va avea de suferit.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Iată ce se întâmplă cu tine dacă te îmbraci în roşu! Niciodată nu te-ai gândit la aşa ceva! Crezi că e adevărat?... Top 3 cupluri de zodii care NU se vor înțelege NICIODATĂ într-o relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x