Antena Căutare

Avertismentul care schimbă tot ce știai! De ce uleiul de cocos e ”otravă curată”! Nu te-ai fi gândit niciodată la asta! 

Considerat miraculos pentru îngrijirea pielii şi a părului, uleiul de cocos ar fi de fapt "otravă pură"! Cel puțin așa susține un profesor de la prestigioasa Universitate Harvard.

Considerat miraculos pentru îngrijirea pielii şi a părului, uleiul de cocos ar fi de fapt "otravă pură"! Cel puțin așa susține un profesor de la prestigioasa Universitate Harvard.

Renumitul medic pune sub semnul întrebării beneficiile acestui aliment, despre care susţine că nu ar fi atât de sănătos pe cât se crede.

Câte păduri tropicale, tot atâtea moduri de a extrage uleiul de cocos. Toate pornesc de la laptele de cocos, obţinut din miez ras amestecat cu apă. 1.000 de nuci de cocos sunt necesare pentru obţinerea a 70 de litri de ulei, aşa cum îl găsim în magazine.

Potrivit specialiștilor, uleiul de cocos conține aproximativ 80% grăsimi saturate, cam cu o treime mai mult decât untul 52% grăsimi. Această cantitate excesivă crește colesterolul, ceea ce cauzează numeroase boli de inimă. Medicii spun că nu ar trebui consumate mai mult de 13 grame de grăsimi saturate pe zi, iar uleiul de cocos poate fi înlocuit cu uleiul de canola sau cu cel de măsline.

Medicul care dă peste cap cam tot ce se ştia despre uleiul de cocos spune că organismul, de fapt, nu are nevoie de acest aşa-zis "super-aliment", care face minuni când e aplicat pe piele, dar şi ravagii când îl consumăm. În schimb, ne putem lua nutrienţii de care avem nevoie zilnic din morcovi, cireșe sau caise.

Medicii se pregăteau să îi facă autopsia. Au trăit ȘOCUL vieții în momentul care și-au dat seama ce se întâmplase cu băr... Gestul pe care Prințesa Diana și Meghan Markle îl au în comun! Mulți nu ar acorda importanță, însă “Prințesa inimilor” p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x