Antena Căutare

Ultima fiță, în materie de fashion! Domnișoarele defilează la piscină, în costume de baie cu fața lui Putin

Este vara, căldură mare, iar piscinele sunt principalul loc în care domnişoarele merg pentru a se răcori. La fel şi o celebra prezentatoare TV din Rusia, Victoria Bonya, care a reuşit să ne lase masca, dup ce şi-a făcut apariti într-un costum de baie întreg.

Este vara, căldură mare, iar piscinele sunt principalul loc în care domnişoarele merg pentru a se răcori. La fel şi o celebră prezentatoare TV din Rusia, Victoria Bonya, care a reuşit să ne lase mască, după ce şi-a făcut apariția, într-un astfel de loc, purtând un costum de baie întreg.

Şi nu orice costum, ci unul care "plimbă" chipul preşedintelui rus, Vladimir Putin. Şi cum credeţi că este înfăţişat aceasta? Jucându-se cu o... răţuşcă.

Imaginea a apărut pe pagina de Facebook a prezentatoarei şi, nu mare ne-ar fi mirare că, în scurt timp, să devină o modă şi pe meleagurile noastre mioritice. Pentru că de ce nu?

Clipul care a îngrozit internetul și a creat controverse. O tânără cade în lava fierbinte a unui vulcan, făcându-se scru... Horoscopul zilei de 11 august! Berbecii sunt mulţumiţi de rezultatele lor de la serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x