Antena Căutare

A vrut să-l umilească, dar l-a îmbogățit! Cum s-a ales un tânăr cu peste 60.000 de dolari, datorită răutății unei femei. „Îmi voi îndeplini visul” - FOTO

Un tânăr care lucrează la o cafenea din Statele Unite ale Americii s-a ales cu peste 60.000 de dolari, după ce o femeie a încercat să îl umilească pe internet.

A vrut să-l umilească, dar l-a îmbogățit! Cum s-a ales un tânăr cu peste 60.000 de dolari, datorită răutății unei femei. „Îmi voi îndeplini visul” - FOTO Galerie
A vrut să-l umilească pe internet, dar l-a ajutat să se îmbogățească! Cum s-a ales un tânăr cu peste 60.000 de dolari, datorită răutății unei femei

Tânărul, Lenin Gutierrez, din San Diego, în California, a refuzat luni să servească o clientă, Amber Lynn Gilles, care nu purta mască. Femeia l-a fotografiat şi a publicat imaginea pe Facebook, a strâns un „bacşiş” de peste 60.000 de dolari de atunci, relatează The Huffington Post.

„Iată-l pe Lenin de la Starbucks care a refuzat să mă servească pentru că nu purtam mască. Data viitoare voi aştepta poliţiştii şi voi aduce scutire medicală”, a scris ea furioasă pe reţeaua de socializare.

După câteva ore, mesajul pe care l-a postat s-a întors împotriva sa. Mulţi navigatori i-au luat apărarea vânzătorului. Unii i-au atribuit clientei numele „Karen”, folosit pentru a desemna o femeie albă care face remarci nepotrivite.

„Eu nu-l condamn pe băiatul de după tejghea. Trebuie să urmeze regulile care-i sunt impuse de angajator” și „Nu există niciun motiv să fie umilit public un băiat care încearcă să muncească la fel ca în orice altă zi”, au fost două dintre comentariile generate de mesajul ei.

Citește și: S-a descoperit care sunt cele mai contagioase persoane infectate cu coronavirus! Motivul pentru care dau COVID-19 mai departe cu mai multă ușurință

Mesajul publicat de Amber Lynn Gilles a fost repostat de peste 40.000 de ori, până când un bărbat, Matt Cowan, l-a găsit şi a propus să se strângă un fond pe site-ul GoFundMe care să reprezinte un „bacşiş” pentru tânăr.

„Am stabilit bacşişul la 1.000 de dolari, crezând că vom avea noroc dacă ajungem la 250. Când am ajuns la 100 de dolari, am fost depăşit”, a declarat Matt Cowan la Matt Cowan, citat de Washington Post (WP).

De la incident, la 22 iunie, s-au strâns peste 60.000 de dolari (53.000 de euro), de la peste 5.000 de persoane.

A vrut să-l umilească, dar l-a îmbogățit! Cum s-a ales un tânăr cu peste 60.000 de dolari, datorită răutății unei femei. „Îmi voi îndeplini visul” - FOTO

Lenin Gutierrez

Ce vrea să facă tânărul cu banii ce s-au strâns pentru el

Cu această sumă, tânărul vrea să-şi împlinească visul de a deveni dansator şi a lansa un program de dans, a declarat el pentru Newskeek.

Într-o postare pe Facebook, Lenin a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au susţinut, povestind ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Ce ți se poate întâmpla, dacă bei dezinfectant pentru mâini! Medicii, avertisment dur! „Dacă nu te omoară, te poate face să suferi toată viața!”

„Am întrebat-o dacă are mască şi mi-a spus că nu are nevoie. I-am arătat recomandările destinate clienţilor, ce prevăd obligaţia să poarte mască. Ea s-a enervat şi a început să nu se simtă în largul ei. A plecat, iar apoi s-a întors şi m-a întrebat cum mă cheamă. I-am spus că mă cheamă Lenin, mi-a făcut poză şi mi-a spus că are să contacteze sediul social al Starbucks”, a povestit el.

Femeia care a vrut să-l umilească pe tânăr a primit amenințări cu moartea. A cerut o parte din banii lui

Lui Amber Lynn Gilles nu i-a plăcut fondul destinat lui Lenin. Într-o înregistrare video publicată pe reţele de socializare, ea spune că a primit ameninţări cu moartea.

„Eu nu l-am ameninţat, am îndemnat să i se denunţe faptele. Nu l-am ameninţat şi am primit ameninţări cu moartea, mii, este foarte înfricoşător”, a spus ea.

Citește și: Trei noi simptome ale COVID-19, recunoscute oficial! „Apar la două sau chiar 14 zile de la infectarea cu noul coronavirus”

Potrivit NBC San Diego, Amber ar fi cerut o parte a acestui fond colectat şi ar intenţiona să-l dea în judecată pe cel care l-a deschis, pe care-l acuză de defăimare.

În contextul în care povestea lui Lenin a luat amploare în comitatul San Diego, un reprezentant al mărcii a ţinut să se exprime cu privire la gestul lui Lenin. „Cerem respectuos clienţilor să urmeze protocoalele de securitate şi distanţare socială recomandate de oficiali din domeniul sănătăţii publice, inclusiv purtarea unei măşti faciale în timpul vizitei în magazinele noastre”, a declarat el la KGTV.

„Sunt însărcinată cu gemeni, dar vor veni pe lume în zile diferite!” O viitoare mămică a rămas fără cuvinte când și-a f... Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de "La mulți ani!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x