Antena Căutare

Un băiat a mâncat doar cârnați timp de 15 ani. Cum arată azi Ben Simpson

Un băiat a mâncat timp de 15 ani doar cârnați și abia recent a reușit să treacă peste această problemă. Povestea copilului a făcut rapid înconjurul lumii.

imagine cu un copil mancand carnati Galerie
Un copil a mâncat timo de 15 ani doar cârnați, spre marea disperare a părinților săi | sursa foto: Shutterstock

Timp de 15 ani, Ben Simpson a mâncat în orice moment al zilei doar cârnați. Oricât de greu ar părea de crezut, povestea este una cât se poate de reală. Wendy Hughes a explicat faptul că, de îndată ce a întrerupt alăptarea, copilul a început să refuze alte alimente, cu excepția unuia singur: cârnații.

Un copil a mâncat timp de 15 ani doar cârnați

În ciuda tuturor eforturilor, părinții copilului din Țara Galilor nu au reușit să îl convingă să mănânce și alte alimente, precum fructe, legume, lactate sau altele. Zi de zi, timp de 15 ani, la mic dejun, prânz sau cină, Ben Simpson a consumat doar cârnați prăjiți și a băut apă. Înțelegând efectele pe termen lung ale unei astfel de diete deficitare, femeia a încercat pe cât posibil să î idea copilului vitamine și suplimente, mai ales că era în creștere.

Totuși, după 15 ani în care a gătit zilnic cârnați pentru băiatul său care a mâncat doar asta, Wendy Hughes a simțit că ajunge la capătul răbdării. Acesta a fost însă momentul în care l-a cunoscut pe David Kilmurry, un terapeut specializat pe hipnoză și probleme de comportament. Acesta a analizat atent cazul băiatului și a ajuns la concluzia că îl poate ajuta să treacă peste problema pe care o avea.

Citește și: Un băiat a mâncat doar cartofi fierți timp de 12 ani. Cum arată azi Woody Murphy

Potrivit acestuia, copilul suferea de tulburarea de evitare/restrictivă a consumului de alimente (ARFID), o tulburare alimentară ce a fost abia recent recunoscută. Practic, bolnavii fie evită anumite alimente, fie pe toate, dar cu mici excepții. În timp, această boală poate provocare mari probleme de săntăate, fiindcă se poate ajunge la malnutriție, anemie și nu numai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fiecare zi, puștiul de 15 ani mânca patru sau cinci cârnați (mereu același sortiment) la o masă, având trei mese pe zi. Și deși mama băiatului era sătulă să cumpere zilnic același produs, cel mic nu dădea semne că s-ar sătura prea curând.

Cu ajutorul unor tehnici speciale de hipnoză, specialistul David Kilmurry a reușit să îl determine pe copilul din Țara Galilor să înceapă să mănânce și alte alimente. După 15 ani în care a mâncat doar cârnați, cel mic este vindecat de tulburarea de evitare.restrictivă a consumului de alimente (ARFID) și are în prezent o alimentație normală și sănătoasă.

Arată atât de bine la 50 de ani încât și tinerii încearcă s-o cucerească. Maya Spielman face senzație pe TikTok... Su Naing, femeia cu a doua cea mai mică talie din lume. Cum arată tânăra care măsoară doar 34 de centimetri la mijloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x