Antena Căutare

Un băiat a mâncat doar cartofi fierți timp de 12 ani. Cum arată azi Woody Murphy

Un băiat a mâncat timp de 12 ani doar cartofi fierți și zdrobiți. Abia recent, acesta a descoperit și alte alimente. Cum arată acum tânărul?

bebelus mancand Galerie
Un băiat a mâncat doar cartofi fierți timp de 12 ani | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a lui Woody Murphy, un băiat care acum are 14 ani. Părinții săi, pe nume Kate și David Murphy din Marea Britanie au povestit că Woody a fost un copil cu o alimentație normală. Atunci când a ajuns la un an și jumătate, băiatul a început să refuze alimentele.

Mama și tatăl său au observat faptul că mâncarea îl făcea pe cel mic să devină anxios și să aibă inclusiv stări de rău. Singurul lucru pe care îl mânca erau cartofii fierți și zdrobiți, adică un fel de piure.

Cum arată azi băiatul care a mâncat doar cartofi fierți și zdrobiți timp de 12 ani

Kate, în vârstă de 44 de ani, a mărturisit faptul că a încercat să-i dea copilului său tot felul de suplimente alimentare și vitamine, în dorința sa de a-i stârni pofta de mâncare.

Totuși, se pare că nimic nu a funcționat la Woody. Anii au trecut și băiatul a continuat să mănânce doar cartofi fierți și zdrobiți.

Citește și: Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi

„După câțiva ani în care au încercat tot ce ne-a stat în putință, am decis să nu îi mai oferim fel și fel de mâncăruri și rețete, fiindcă ne durea să vedem cu devine speriat, anxios sau ajunge chiar și la atacuri de panică. Era copleșitor”, a fost dezvăluirea incredibilă făcută de mamă, potrivit celor de la theun.co.uk.

De asemenea, aceasta a mers la doctor cu cel mic și analizele i-au ieșit bune, fără mari carențe.

piure de cartofi

Woody Murphy a mâncat doar cartofi timp de 12 ani

Părinții sunt de părere că a contat și faptul că cel mic obișnuia să bea, pe lângă apă, o cantitate semnificativă de lapte. Disperați că nu găsesc o soluție ca să-l facă pe băiat să mănânce și altceva, aceștia l-au dus la specialiști în sănătatea mintală a copiilor, dar aparent nimic nu a funcționat.

Timpul a trecut șiș Woody Murphy din Birmingham (Marea Britanie) a ajuns la vârsta de 14 ani. Abia atunci au început lucrurile să se schimbe. S-a întâmplat atunci când părinții au aflat despre un terapeut specializat pe hipnoză, pe nume David Kilmurry. Acesta a studiat cazul băiatului și a reușit să îl ajute să treacă peste fobia pe care o avea pentru mâncare.

După o ședință de două ore de terapie, tânărul deja mâncare mure, spanac, kiwi, castravete și mango. Părinții au fost uluiți și au aflat ulterior că băiatul lor și-a învins fobiile pentru mâncare după ce terapeutul i-a arătat cât de importantă este alimentația dacă vrea să devină un fotbalist bun. Și pasiunea pentru sport a copilului a fost atât de puternică, încăt l-a ajutat să depășească o fobie cu care s-a confruntat timp de 12 ani.

Cum sună un anunț matrimonial din 1909. Iată cum își căuta un tânăr soție, în urmă cu 112 ani - FOTO... Descoperire uimitoare. O creatură marină preistorică, numită "fosilă vie", ar trăi până la 100 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x